Ponorný varič Sous Vide SV 1126 Profi Cook
Kód: PROFIPCSV1126Podrobný popis
Univerzálny ponorný varič SV 1126 od výrobcu Profi Cook využijete pri varení metódou Sous-Vide, čo je varenie pri nízkej konštantnej teplote, kedy je zachované maximum chutí, vôni, šťavy a vitamínov. Tento varič Sous Vide je prenosný, môžete s ním variť v akejkoľvek žiaruvzdornej nádobe s výškou cca 18 cm. Varič je vybavený multifunkčným LED displejom, ktorý vám ukáže zvolenú teplotu, aktuálnu teplotu a časovač. Elektronický volič teploty je modro podsvietený a umožní vám nastavenie teploty v rozsahu od 25 do 100°C (po 0,1 °C).
Varič má funkciu udržovania teploty, funkciu automatického vypnutia pri nízkej hladine vody a je možné použiť aj jogurtovač. Konštantná teplota sa udržiava vďaka precíznemu obehovému čerpadlu a vodná cirkulácia je 7 - 8 l/min. Ďalej vás poteší 99 hodinový časovač a nastaviteľný montážny klip. Varič SV 1126 sa jednoducho ovláda a čistí. Má dotykový ovládací panel. Telo je vyrobené z nerezovej ocele a je vybavený ergomonicky tvarovanou rukoväťou.
TIP: Cieľové teploty pre daný typ mäsa, ryby, vajce alebo zeleninu a odporučené časy varenia metódou Sous Vide nájdete v prehľadných tabuľkách.
špecifikácie
Príkon: 800 W
Napätie: 230 V
Frekvencie: 50 Hz
Typ variča: ponorný
Rozsah teplôt: 25 - 100 °C (po 0,1 °C)
Max. odchýlka teploty: +/- 0,5 °C
Cirkulácia vody: 7 - 8 l / min
Časovač: až 99 h
Materiál: nerezové telo, odolný plast (úchop)
Farba: strieborná, čierna
VÝHODY A NEVÝHODY
|
|
![]() |
Vyššia cena. |
PRAKTICKÉ RADY
Sousvide ponorný varič Steba je možné použiť do akejkoľvek nádoby o hĺbke aspoň 15 cm a viac.
Varič SV 50 ohreje 20 l vody na teplotu 56°C s presnosťou na 0,5 °C približne za 45 minút.
Ako to vlastne funguje?
Metóda Sous Vide bola tajomstvom tých najlepších šéfkuchárov po dlhé roky, teraz je ale dostupné aj pre bežných užívateľov. Jedná sa o prípravu potravín za nižších teplotách vo vákuu.
![]() |
![]() |
![]() |
||
---|---|---|---|---|
|
Zavákuovať | Zľahka variť | ||
Mäso pripravované vo vákuu si zachová všetky svoje prírodné chute. Pokiaľ ho ale ešte dobre ochutíte, prestúpi chuť korenia celým mäsom. |
Najdôležitejší moment celého postupu - vákuovanie. Týmto krokom vysajete vzduch zo sáčku, uzavriete ho a zabránite tak, aby chute a aróma opustili sáčok počas varenia. |
Pri tejto metóde sa ingrediencie varia dlhšie pri nižších teplotách a sú jemnejšie. Pokiaľ chcete napríklad hovädzie medium rare, nemali by ste prekročiť teplotu 56,5 °C. |
Čo ďalej?
Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nákupe.
Nevyhovuje vám? Skúste sa pozrieť na ostatné produkty značky Steba alebo podobné produkty ďalších značiek.
Dodatočné parametre
Kategória: | Sous Vide hrnce a príslušenstvo |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnosť: | 1.17 kg |
EAN: | 4006160011265 |
Počet kusov: | 1 ks |
Typ produktu: | Vakuovanie a SousVide |
Margin: | E |
Výrobca: | Profi Cook |
Margin-category: | C |
EAN: | 4006160011265 |
Položka bola vypredaná… |
Losos pripravený metódou SOUS VIDE
ProfiCook PC-SV 1126 Sous Vide Garer
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.