Tlakové hrnce
? Široká ponuka tlakových hrncov svetových značiek
? Fissler, WMF, Tefal, Woll a ďalšie
? Šetrí čas, energiu, uchováva maximum vitamínov a ďalších prospešných látok
? Pre rýchle varenie, dusenie, prípadne zaváranie alebo sterilizovanie
Tlakový hrniec, tzv. Papinov hrniec alebo "papiňák" usporí pri varení čas aj elektrickú energiu. Využíva vyššieho tlaku, a vďaka tomu je jedlo pripravené rýchlejšie a jeho chuť je výraznejšia. Umožňuje pomalé varenie, dusenie, v niektorých môžete dokonca aj zavárať alebo fritovať. Ideálny je na guláše alebo napríklad na prípravu lúštenín, ktoré nemusíte tak dlho namáčať.
Príprava jedál v "papiňáku" je šetrná, zachová sa v jedle maximum vitamínov, zdraviu prospešných látok, šťavy a chuti. Nemusíte sa báť, dnes sú tlakové hrnce veľmi bezpečné, k uvoľňovaniu tlaku dochádza pozvoľna a sú vybavené niekoľkými bezpečnostnými poistkami. Môžete zvoliť z rôznych hodnôt tlaku - pre rýchlejšie varenie alebo naopak pomalšie.