Sous Vide
Najpredávanejšie

Sous Vide je pomalé varenie vo vákuu pri konštantne nízkej teplote vo vákuu. Takto pripravované pokrmy si zachovajú všetky chute a vône, ktoré nimi prestúpia a budú rovnomerne "prepečené". Ingrediencie nestratia na objeme a budú mať po každom rovnaký tvar a farbu. Prečítajte si viac o metóde varenia Sous Vide v našom článku. Metódou Sous-Vide môžete pripravovať mäso, ryby, zeleninu, ale aj vajcia.
Zaujala vás metóda Sous Vide? Vyberte si u nás Sous-Vide hrniec na pomalé varenie alebo ponorné cirkulačné zariadenie vhodné do akejkoľvek odolnej nádoby. V ponuke sú tiež vákuovačky, ktorá umožňuje vákuovanie potravín, sáčky do vákuovačky a fólie do vákuovačky, čo je celá rolka fólie, z ktorej si vytvoríte sáčky presne podľa vašej potreby. Vyberať môžete od výrobcu prémiovej kvality Sous Vide Supreme, Sous-Vide Steba, Profi Cook alebo Guzzanti.