Lopatka na tortu Nuova WMF

Kód: 1291486040
€10,99 €9,08 bez DPH
Ihneď k odoslaniu

Lopatka na servírovanie tort či koláčov je vyrobená z nerezovej ocele Cromargan 18/10, ktorá je hygienická, nechytá pachy ani chut a jednoducho sa čistí.

Detailné informácie

Podrobný popis

SK_doumyvacky

POPIS

Servírovacia lopatka na torty z kolekcie Nuova od výrobcu WMF je vyrobená z ušľachtilej nerezovej ocele Cromargan® 18/10, ktorá je hygienická, odolná proti korózii, nechytá pachy ani chute a má dlhú životnosť. Lopatka má dĺžku 23 cm. Má hladký dizajn a ta sa jednoducho čistí. Umožní pohodlné servírovanie tort, koláčov ale môžete ju použiť napríklad aj na servírovanie pizzy, lasagní, pašteky a pod. Vhodné do umývačky riadu.

ŠPECIFIKÁCIE 

Priemer: 23,2 cm

Materiál: nerezová oceľ Cromargan® 18/10

Farba: strieborná

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Lopatka na torty je vyrobená z nerezovej ocele 18/10, ktorá je hygienická, nepohlcuje pachy ani chute, je odolná proti korózii, má dlhú životnosť.

Na servírovanie koláčov, tort, lasagní, pašték atď.

Vhodná do umývačky riadu.

 PRAKTICKÉ RADY

Vhodné do umývačky: Áno, v súlade s návodom

NEREZOVÁ OCEĽ 18/10 CROMARGAN®

Nerezová oceľ je veľmi žiadaným materiálom pre kuchynské vybavenie ako sú príbory, hrnce, panvice atď. Nerezová oceľ, ako už názov napovedá nehrzdavie - je odolná proti korózii, má dlhú životnosť, nepohlcuje chute ani pachy, je hygienická a jednoducho sa čistí. Nerezová oceľ je tiež obľúbená pre krásny vzhľad. Čo znamená 18/10 ? Nerezová oceľ 18/10 Cr-Ni je tzv. potravinárska oceľ (vhodná na riad) a obsahuje 18% chromu, 10% niklu a 72% ocele. Cromargan® je ušľachtilá nerezová oceľ 18/10 spoločnosti WMF. Z latiny Crom (=chrom), argan (=striebro), čo vyjadruje krásny lesklý vzhľad nerezovej ocele.

Recept na tortu Sacher

RECEPT NA TORTU SACHER

Ingrediencie
130 g kvalitnej horkej čokolády, 135 g masla izbovej teploty + na vymazanie formy, 150 g múčkového cukru, 6 veľkých vajec izbovej teploty, 1 lyžička vanilkového extraktu, 110 g kryštálového cukru, 125 g polohrubej múky, hrubá múka na vysypanie formy, 300 g ríbezlového alebo marhuľového džemu, 2 lyžice kvalitného rumu

Na polevu
160 g kvalitnej čokolády (pol na pol horká a vysokopercentná mliečna čokoláda), 200 g krupicového cukru

Postup
1. Čokoládu nalámte na kúsky, rozpustite ju vo vodnom kúpeli a nechajte za stáleho miešania vychladnúť. Medzitým ručným šľahačom alebo v kuchynskom robote našľahajte maslo, prisypte múčkový cukor a všetko ušľahajte dosvetla a dohladka. Potom k maslu po jednom pridávajte žĺtky. Nakoniec primiešajte čokoládu a vanilkový extrakt.

2. Bielky vyšľahajte s kryštálovým cukrom a postupne pridávajte do čokoládovej zmesi. Postupujte zľahka, sneh ako keby preklápajte. Potom k zmesi pozvoľna prisypávajte múku. Dávajte pozor, aby sneh nespadol!

3. Formu o priemere 23 cm vymažte, vysypte hrubou múkou a nalejte do nej čokoládovú zmes. Pečte na strednej mriežke pri 200°C, u teplovzdušnej rúry pri 180°C 15 minút. Znížte teplotu o 20°C a pečte ďalších 45 minút. Potom uprostred zapichnite špajdlu: pokiaľ je po vytiahnutí čistá, máte hotovo. Počítajte s tým, že korpus sa uprostred nafúkne. Nechajte ho uprostred vychladnúť vo forme, potom ho vyklopte na mriežku.

4. Zarovnajte povrch korpusu a horizontálne ho prekrojte. Teraz si pripravte ríbezľovú alebo marhuľovú glazúru. Džem dajte spolu s rumom do kastróla a na strednom plameni priveďte do varu. Stále premiešavajte. Varte zhruba 3 minúty - mali by ste získať lepkavú hustejšiu zmes. Prepasírujte a ešte teplou glazúrou potrite časť korpusu. Priklopte horný diel a natrite aj celý povrch a strany torty. Nechajte zaschnúť.

5. Polevu na sacher pripravíte pomerne jednoducho: čokoládu nechajte rozpustiť vo vodnom kúpeli. Medzitým zvarte cukor s 125 ml vody a zhruba 5 minút varte a potom odstavte. Keď trošku vychladne, premiešajte čokoládu. Takto pripravenú polevu nechajte chladnúť, vo chvíli, kedy začne tuhnúť, ju ešte raz prehrejte (neprivádzajte k varu) a prelejte ňou celú tortu. Vŕšok aj strany by mali byť dokonale pokryté.

6. Tortu uložte do chladničky, aby poleva úplne ztuhla. Vyberte ho až hodinu pred podávaním. Pokiaľ chcete, servírujte so sladkou šľahačkou.
Zdroj receptu: www.apetitonline.cz

ČO ĎALEJ?

Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nákupe.

Nevyhovuje vám? Skúste sa pozrieť na ostatné produkty značky WMF alebo na podobné produkty ďalších značiek.

Dodatočné parametre

Kategória: Príslušenstvo na pečenie
Záruka: 2 roky
Typ produktu: Príslušenstvo

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Viac ako 160 rokov značky, ktoré sú súčasťou skupiny WMF reprezentujú to najlepšie z oblasti gastronómie. Ako prední výrobcovia prémiových príborov, hrncov, panvíc, nožov a ďalšieho kuchynského vybavenia, ktoré využívajú domácnosti, tak profesionálne kuchyne, si neúnavne a s veľkým odhodlaním berú za cieľ prinášať inovatívne produkty tej najvyššej kvality so sofistikovaným dizajnom a vynikajúcou funkčnosťou. Všetky výrobky WMF sú vyrobené z tých najlepších materiálov a vďaka tomu sa vyznačujú extrémnou odolnosťou, robustnosťou a dlhou životnosťou.

pribor wmf vyrobcaVšetky produkty WMF sa vyznačujú svojou kvalitou a funkčnosťou, preto či už vyberiete akýkoľvek, určite nebudete sklamaní. My vám ale chceme doporučiť WMF príbory nie kvôli ich funkčnosti, ale kvôli ich nádhernému dizajnu. Minimalistický a elegantný vzhľad sa skvele hodí k modernému stolovaniu súčastnosťou. Vybrať si navyše môžete z mnohých cenových kategórii.

Vybrať si

VYBERAJTE AJ PODĽA TYPU:

Param_brand_hrnce_WMF Param_brand_panve_WMF Param_brand_noze_WMF Param_brand_prkenka_WMF Param_brand_nacini_WMF   Param_brand_pribory_WMF