Okrúhla forma na tortu 26 cm, krémová, keramika, Staub
Kód: EH026131Podrobný popis
Hlavné výhody:
- keramická forma na koláč Emile Henry s vlnitým okrajom je ideálna na prípravu sladkých aj slaných koláčov s atraktívnou prezentáciou
- priemer 26 cm a výška 5 cm zaručujú dostatok priestoru pre cesto, náplň a vysoký okraj pre efektné zakončenie
- forma je vyrobená z odolnej burgundskej keramiky, ktorá rovnomerne rozvádza teplo a prispieva k dokonalému zhnednutiu
- vhodný na použitie v bežných aj mikrovlnných rúrach, možno ho tiež vložiť priamo z mrazničky do rúry bez rizika poškodenia
- vďaka technológii High Resistance® je forma odolná voči nárazom, poškriabaniu a tepelným šokom až do 270 °C
- krásne tvarovaná forma sa dá použiť na pečenie krehkého cesta, lístkového cesta alebo nepečených dezertov, vždy s dokonalým výsledkom
- decentná krémová farba dodáva forme štýlový vzhľad, ktorý ozdobí ako modernú, tak rustikálnu kuchyňu
- forma je určená nielen na pečenie, ale aj na priame servírovanie na stôl, čím sa šetrí čas a náčinie
- ľahko sa čistí ručne aj v umývačke riadu, neabsorbuje pachy ani chute a zostáva hygienický aj po opakovanom použití
- francúzska značka Emile Henry ručne vyrába každý kus s dôrazom na kvalitu a jedinečný dizajn už od roku 1850
- jedinečné označenie na dne každej formy, ktoré slúži ako podpis remeselníka a dôkaz ručnej výroby
- materiál je 100% prírodný keramika z oblasti Burgundska, ktorá je známa svojou pevnosťou, tepelnou stabilitou a dlhou životnosťou
Dodatočné informácie:
- rozmery: 26 x 5 cm
- objem: 1,2 l
- materiál: keramika
Dodatočné parametre
Kategória: | Formy na pečenie na koláče |
---|---|
Záruka: | 10 rokov |
Hmotnosť: | 1 kg |
EAN: | 3289310261319 |
Farba: | Krémová |
Materiál: | Keramika |
Rozmer: | 26 cm |
Objem: | 1,2 l |
Počet kusov: | 1 ks |
Vlastnosti: | Vhodné do mikrovlnej rúry, Vhodné do rúry, Vhodné do umývačky |
Typ produktu: | Forma na pečenie |
K překladu: | CZ AUTO |
Margin: | E |
Výrobca: | Emile Henry |
Margin-category: | B |
EAN: | 3289310261319 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár