Ponorný varič Sous Vide SV 1126 Profi Cook

Kód: PROFIPCSV1126
Značka: Profi Cook
€85,59
Vypredané
Položka bola vypredaná…

SV 1126 je ponorný varič sa používa pre varenie metódou Sous-Vide, čo je vákuové varenie pri nízkych teplotách, pričom je v jedle zachované maximum chutí, šťavy a vitamínov.

Varič je prenosný, môžete ho použiť v akejkoľvek nádobe s hĺbkou cca 18 cm. Elektronické nastavenie teploty od 25 do 100°C (po 0,1 °C), funkcia udržiavania teploty, vodná cirkulácia 7-8 l/min, multifunkčný LED displej, dotykový ovládací panel, automatické vypnutie pri nízkej hladine vody, 99 hodinový časovač, jednoduchá obsluha a čistenie.

Detailné informácie

Podrobný popis

Univerzálny ponorný varič SV 1126 od výrobcu Profi Cook využijete pri varení metódou Sous-Vide, čo je varenie pri nízkej konštantnej teplote, kedy je zachované maximum chutí, vôni, šťavy a vitamínov. Tento varič Sous Vide je prenosný, môžete s ním variť v akejkoľvek žiaruvzdornej nádobe s výškou cca 18 cm. Varič je vybavený multifunkčným LED displejom, ktorý vám ukáže zvolenú teplotu, aktuálnu teplotu a časovač. Elektronický volič teploty je modro podsvietený a umožní vám nastavenie teploty v rozsahu od 25 do 100°C (po 0,1 °C).

Varič má funkciu udržovania teploty, funkciu automatického vypnutia pri nízkej hladine vody a je možné použiť aj jogurtovač. Konštantná teplota sa udržiava vďaka precíznemu obehovému čerpadlu a vodná cirkulácia je 7 - 8 l/min. Ďalej vás poteší 99 hodinový časovač a nastaviteľný montážny klip. Varič SV 1126 sa jednoducho ovláda a čistí. Má dotykový ovládací panel. Telo je vyrobené z nerezovej ocele a je vybavený ergomonicky tvarovanou rukoväťou.

TIP: Cieľové teploty pre daný typ mäsa, ryby, vajce alebo zeleninu a odporučené časy varenia metódou Sous Vide nájdete v prehľadných tabuľkách.

špecifikácie

Príkon: 800 W

Napätie: 230 V

Frekvencie: 50 Hz

Typ variča: ponorný

Rozsah teplôt: 25 - 100 °C (po 0,1 °C)

Max. odchýlka teploty: +/- 0,5 °C

Cirkulácia vody: 7 - 8 l / min

Časovač: až 99 h

Materiál: nerezové telo, odolný plast (úchop)

Farba: strieborná, čierna

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Metóda varenia SousVide umožňuje pomalé varenie za konštantne nízkej teploty. Vďaka tomu bude váš pokrm mäkký, šťavnatý a zachová sa v ňom maximum chutí a vôni.

Ponorný varič je skladný a prenosný.

Môžete ho používať v akejkoľvek nádobe hlbokej aspoň 15 cm.

Aktuálny stav teploty na LCD displeji, presná regulácia teploty, časovač.

minus

Vyššia cena.

PRAKTICKÉ RADY

Sousvide ponorný varič Steba je možné použiť do akejkoľvek nádoby o hĺbke aspoň 15 cm a viac.

Varič SV 50 ohreje 20 l vody na teplotu 56°C s presnosťou na 0,5 °C približne za 45 minút.

Sous vide banner

Ako to vlastne funguje?

Metóda Sous Vide bola tajomstvom tých najlepších šéfkuchárov po dlhé roky, teraz je ale dostupné aj pre bežných užívateľov. Jedná sa o prípravu potravín za nižších teplotách vo vákuu.

season   seal   simmer


Ochutiť

  Zavákuovať   Zľahka variť

Mäso pripravované vo vákuu si zachová všetky svoje prírodné chute. Pokiaľ ho ale ešte dobre ochutíte, prestúpi chuť korenia celým mäsom.

 

 Najdôležitejší moment celého postupu - vákuovanie. Týmto krokom vysajete vzduch zo sáčku, uzavriete ho a zabránite tak, aby chute a aróma opustili sáčok počas varenia.

 

Pri tejto metóde sa ingrediencie varia dlhšie pri nižších teplotách a sú jemnejšie. Pokiaľ chcete napríklad hovädzie medium rare, nemali by ste prekročiť teplotu 56,5 °C.

 

Čo ďalej?

Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nákupe.

Nevyhovuje vám? Skúste sa pozrieť na ostatné produkty značky Steba alebo podobné produkty ďalších značiek.

Dodatočné parametre

Kategória: Sous Vide hrnce a príslušenstvo
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 1.17 kg
Typ produktu: Vakuovanie a SousVide
Margin: E
EAN: 4006160011265
Položka bola vypredaná…

Losos pripravený metódou SOUS VIDE

ProfiCook PC-SV 1126 Sous Vide Garer

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: