Kuchársky nôž KANETSUGU PRO-M 23 cm, čierna, Dellinger
Kód: DNGR9006100 dní na vrátenie Bez starostí, so zvozom zadarmo
99% ľudí spokojných Heureka: Víťaz Shop roka 2024
2 predajne v Bratislave Škola varenia v Prahe
Okamžite odosielamePri objednávke do 12:00
Podrobný popis
Hlavné výhody:
- robustný, ťažký a veľmi ostrý japonský kuchársky nôž z japonskej damaškovej ocele VG-10 s pôsobivým dizajnom a najvyššou kvalitou
- všestranné použitie v kuchyni - ideálny na krájanie, porciovanie, čistenie mäsa, ovocia a zeleniny
- vďaka vyššej špičke je vhodný aj na podávanie byliniek, zeleniny a orechov
- mimoriadne ostré rezné jadro z japonskej damaškovej ocele VG-10 je vložené medzi 32 vrstiev nehrdzavejúcej ocele SUS-410, čo zaručuje dokonalú ostrosť a odolnosť čepele
- to podčiarkuje tepelné spracovanie Sub-Zero, pri ktorom sa čepeľ ochladí na teplotu -70 °C alebo nižšiu
- damascénsky vzor je na každom noži jedinečný a nenapodobiteľný
- rukoväť vo westernovom štýle je vyrobená z materiálu Micarta s ozdobným červeným krúžkom, je starostlivo ručne leštená, ergonomicky tvarovaná a navrhnutá pre vynikajúce ovládanie rukou
- materiál Micarta je vodotesný a úplne bez zápachu, nekoroduje, neoxiduje, nemäkne a nevyžaduje údržbu
- nôž je dokonale vyvážený, čo znižuje únavu rúk pri dlhodobom používaní a zvyšuje efektivitu práce
- špeciálne navrhnutý tvar záštity je vhodný pre ázijský úchop noža
- nôž je ideálny pre profesionálnych kuchárov a nadšených domácich kuchárov, ktorí hľadajú spoľahlivý a výkonný nástroj na každodenné použitie
Dodatočné informácie:
- dĺžka čepele: 230 mm
- celková dĺžka: 360 mm
- neumývajte v umývačke riadu, po použití umyte ručne a ihneď vysušte
Dodatočné parametre
| Kategória: | Japonské nože Gyutoh |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.3 kg |
| EAN: | 4511125090068 |
| Farba: | Čierna |
| Materiál: | Damašková oceľ |
| Rozmer: | 36 cm |
| Dĺžka čepele: | 23 cm |
| Typ produktu: | Kuchársky nôž |
| Séria: | Dellinger Pro-M |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Margin: | C |
| Výrobca: | Dellinger |
| Margin-category: | B |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár
