Zmes korenia na ryby Zanzibar Peugeot 14 g

Kód: PG32777
Zľava
Značka: Peugeot
€7,50 –25 %
Zmes korenia na ryby Zanzibar Peugeot 14 g
€7,50 –25 % €5,62 €4,68 bez DPH €401,43 / 1 kg
Skladom (> 1 ks)

Náhradný výmenný zásobník Zanzibar obsahuje exkluzívna zmes korenia na ryby. Určený pre mlynčeky na korenie Zanzibar od výrobcu Peugeot.

Detailné informácie

Podrobný popis

Zmes na ryby

Pôvod a história

Vytvoriť zmes korenia nie je jednoduchý proces. Jeho náročnosť spočíva vo vyvážení aromatickej jemnosti a sily, aby posunuli pokrm na novú úroveň. Zmes na ryby sa vyznačuje výraznou vôňou a strednou štipľavosťou, čo dokonale podčiarkuje jemnú chuť rybacieho mäsa, škľabiek a morských plodov. Zmes obsahuje biele korenie, ktoré dodáva silu a eleganciu, divoké biele korenie s nádychom aromatických bylín, koriander s chuťou citrusového ovocia, fenikel s ovocnou a výraznou chuťou a ružové korenie s kvetinovou arómou.

Tipy a použitie

Najviac sa hodí na ryby, ale tiež na morské plody a škľabky. Vynikajúco sa hodí k obaľovaným morským plodom, biskvitom, paštétam z morských plodov a carpacciu zo surových rýb, tatárskym biftekom a ceviche. Dokonalá je kombinácia s morským čertom v paradajkovej omáčke alebo s pečenou pražmou. Okrem toho je ideálny aj na rozvinutie jemnej chuti ustríc.

O chuti


Táto zmes sa vyznačuje čerstvým, zeleninovým nádychom s náznakmi ovocia a kvetín. Dominujú feniklové semienka s anízovou chuťou.

Mletie korenia

Mletie primárne slúži na uvoľnenie plnej chuti korenia. Aromatické molekuly sa nachádzajú v jadre zrniek korenia, zatiaľ čo štipľavé molekuly sú hlavne na vonkajšej strane. Aby ste teda dosiahli väčšiu štipľavosť, použite jemné mletie. Maximálnu chuť dosiahnete mletím na hrubo, ktoré skvelo uvoľní esencie zrnka. Korenie je nutné pomlieť až na poslednú chvíľu! Silné okamžiky sú prchavé... Ak si chcete vychutnať korenie čo najlepšie, nevarte ho spoločne s pokrmom veľmi dlho, stratil by tak svoju silu.

Dodatočné parametre

Kategória: Mlynčeky
Typ produktu: Korenie
EAN: 4006950032593

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: