5 položiek celkom
Tvorítka na stratené vajcia, sada 2 ks, oranžová, Lékué LKE3402900N07U009
Škrabka Julienne SAFESTORE 20168, oranžová, Joseph Joseph JS20168
Škrabka na rajčiny, oranžová, Victorinox
€10
VN760799
Škrabka na rajčiny, oranžová, Victorinox
€7
VN760759
Tvorítka na stratené vajcia, oranžová, Lékué
€14,60
LKE3402900N07U008

Ďalšie kuchynské nástroje - varte ako profesionál

Čo sú kuchynské nástroje?

Ako pravdepodobne dobre viete, kuchynské náradie sú ručné spotrebiče, ktoré sa používajú najmä v kuchyni na prípravu jedál - všetky nájdete na webovej stránke Kulina v kategórii kuchynské náradie, ale v tejto kategórii máme aj ďalšie kuchynské náradie, ktoré vám uľahčí varenie, pečenie, čistenie a skladovanie. Aj tie najjednoduchšie práce, ako je cedenie cestovín alebo odmeriavanie suchých prísad, môžu byť bez vhodného kuchynského vybavenia a náčinia náročné, preto sa uistite, že máte všetko potrebné vybavenie. Tu si môžete prečítať aj nášho nákupného sprievodcu 10 základnými kuchynskými potrebami.

Naša kolekcia kuchynského náradia obsahuje všetko od mezzalun až po jednoduché nástroje, ako sú nožnice. Na stránke Kulina môžete získať všetky potreby, ktoré potrebujete do svojej kuchyne, od špičkových značiek, ako sú napr WMF, Zwilling, Eva Solo, atď.

Aké typy kuchynských nástrojov sú k dispozícii a na čo slúžia?

Na stránke Kulina je k dispozícii široký výber kuchynského náradia a niektoré z nich sú uvedené nižšie:

  • Otvárače na konzervy: Na otvorenie plechovky sa prerežú cez veko.
  • Peelingy: Škrabka je kuchynský nástroj, ktorý sa používa na ľahké odstraňovanie vonkajšej šupky alebo kôry ovocia a zeleniny.
  • Kuchynské nožnice: Tieto viacúčelové nástroje sa v kuchyni používajú na rôzne úlohy vrátane strihania mäsa, rezania byliniek a otvárania obalov.
  • Paličky na mäso: Používajú sa na sploštenie alebo rozbitie mäsa, aby bolo mäkšie.
  • Valčekové kolíky: Sú to nástroje na vyrovnávanie a rozvaľkanie cesta na pečenie alebo vyprážanie.
  • Mínomety: Tieto nástroje sa používajú na drvenie a mletie potravín, najmä korenín a byliniek.
  • Nástroj na flambovanie: Používajú sa pri efektnej kulinárskej metóde pálenia tekutín na báze alkoholu v jedle na ochutenie a prezentáciu.
  • Parné koše: Používajú sa na varenie zeleniny, morských plodov alebo iných potravín v pare tak, že sa vložia do koša nad vriacu vodu.
  • Kuchárske kliešte sú tiež viacúčelovým kuchynským náradím, ktoré sa používa na držanie, otáčanie a podávanie rôznych jedál.
  • Mezzaluny: Tieto obojručné zahnuté nože sa používajú na krájanie byliniek, zeleniny a iných predmetov.
  • Nakoniec máme špíz na grilovanie sú dlhé drevené/kovové tyče, ktoré sa používajú na navliekanie a prípravu mäsových alebo zeleninových pokrmov.