Naparovacia vložka do hrnca Sensation Zwilling 24 cm

Kód: 66000-724
ZadarmoZadarmo
Napařovací vložka do hrnce Sensation Zwilling 24 cm
€149 €123,14 bez DPH
Skladom (1 ks)

Naparovacia vložka do hrncov Zwilling o priemere 24 cm je vyrobená z kvalitnej ušľachtilej nerezovej ocele 18/10. Ergonomické rukoväte sa nezahrievajú a majú protišmykový povrch pre bezpečnú manipuláciu. Ideálne na varenie v pare a blanšírovania. Vhodné do umývačky riadu.

Detailné informácie

Podrobný popis

SK_doumyvacky

POPIS

Nerezová naparovacia vložka do hrnca tzv. parák z rady Sensation od výrobcu Zwilling s priemerom 24 cm je vyrobená z kvalitnej ušľachtilej nerezovej ocele 18/10 a má špeciálnu povrchovú úpravu, ktorá dodáva vložke dlhotrvajúci lesk. Nerezová oceľ nechytá pachy ani chute, je hygienická, odolná proti korózii, jednoducho sa udržiava a čistí. Vložka na varenie cestovín je vybavená dvomi úchopmi, ktoré sú ergonomicky tvarované a majú protišmykový povrch pre bezpečnú a pohodlnú manipuláciu. Parák má široký okraj pre jednoduché vylievanie obsahu. Navyše sa uši pri varení nezahrievajú.

Nerezová panarovacia vložka Zwilling 24 cm

Naparovacia vložka je ideálna na varenie v pare (zemiaky, batáty, karfiol, brokolica atď) alebo blanšírovania (napr. špargľa, fazuľky). Parák Zwilling je originálnym príslušenstvom pre hrnca Zwilling o priemere 24 cm.

ŠPECIFIKÁCIE

Priemer: 24 cm

Materiál: nerezová oceľ 18/10

Farba: strieborná

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Naparovacia vložka do hrnca je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele 18/10, ktorá je odolná proti korózii a poškriabaniu, je hygienická, nechytá pachy ani chute a jednoducho sa čistí.

Špeciálna povrchová úprava pre dlhotrvajúci lesk.

Široký okraj pre zlievanie.

Ergonomické rukoväte, ktoré sa nezahrievajú a majú protišmykový povrch.

Parák je ideálny pre varenie v pare a blanšírovanie.

Vhodné do umývačky riadu.

minus

Vyššia cena.

 

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné do rúry: Áno

ČO JE BLANŠÍROVANIE?

Blanšírovanie je kuchárska technika, ktorá sa používa najmä pri príprave zeleniny. Spočíva v ponorení zeleniny do horúcej vody (tzv. krátke sparenie) alebo uvarenie na skus a následnom ochladení v studenej vode s ľadom. Vďaka tomu sa v zelenine zachová maximum vitamínov a zelenina si uchová svoju farbu. Niektoré druhy zeleniny sa potom jednoduchšie lúpu.

Blanšírovaná špargľa s pošírovaným vajcom

BLANŠÍROVANÁ ŠPARGĽA S POŠÍROVANÝM VAJCOM

Ingrediencie:

1 zväzok zelenej špargle, 3 lyžice masla, vajcia (1 vajce na porciu), šťava z 1 citróna, 10 plátkov pancetty (pancetta = talianska slanina vyrábaná z bôčika), soľ, čerstvo mleté čierne korenie, lístky rapíkatého zeleru, tymián

Postup:

1. Pripravte si vodný kúpeľ na citrónové maslo. Veľkú rajnicu naplňte vodou, na ňu usaďte menšiu tak, aby sa dno vrchnej rajnice nedotýkalo vodnej hladiny a priveďte vodu tesne pod bod varu. Do vrchnej rajnice dajte 3 lyžice masla spolu so šťavou z jedného citrónu. Kým sa maslo rozpustí, všetko premiešaje a citrónové maslo je hotové.

2. Ďalší veľký hrniec naplňte vodou, osoľte ju a priveďte k varu. Na pekáč alebo plech rozprostrite plátky pancetty predohrejte rúru na 200°C.

3. Zo špargle odstráňte drevnaté časti. Vezmite jednu špargľu, chyťte ju prstami pod hlavičkou, prsty druhej ruky za koniec ohnite ju. V mieste kde sa zlomí, je práve drevnatá hranica. Potom sa zbavte tuhých koncov aj výhonkov. Dajte ich bokom.

4. Pripravenú pancettu dajte do rúry a pečte ju dozlatova, dochrumkava.

5. Pripravte vajce. Pošírovanie vajec (Pošírovanie je varenie tesne pod bodom varu napr. zeleniny, vajcia, mäsa,... A tekutina býva väčšinou vždy ochutená napr. citrónom, korením a podobne) je možné prevádzať niekoľkými technikami. Najznámejšie je vyklepnúť vajíčku priamo do vriaceho víru do hrnca. Do vody odporúčame pridať trošku octa, aby sa bielko obalil žĺtko a vajíčko držalo pohromade.

6. Voda vo veľkom hrnci vrie, a tak môže isť dovnútra najprv špargľa a hneď za ním vajíčko. Obom stačí cca 4 minúty. Hotové vajce by malo pripomínať bochník mozzarelly (bielok by mal byť pevný, ale žĺtko ešte tekuté). Špargľu po vybraní z vody ochľaďte v studenej vode s ľadom, aby si zachovala krásnu zelenú farbu a chrumkavosť. Servírujte špargľu s chrumkavou pancettou a pošírovaným vajíčkom, všetko osoľte a okoreňte. Všetko prelejte citrónovým maslom, posypte tymiánom a lístky repikátého zeleru.

Zdroj receptu a obrázka k receptu: http://fresh.iprima.cz/recepty/blansirovany-chrest

ČO ĎALEJ?

Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nákupe.

Nevyhovuje vám? Skúste sa pozrieť na ostatné produkty značky Zwilling alebo na podobné produkty ďalších značiek.

Dodatočné parametre

Kategória: Hrnce
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Značka Zwilling je známkou kvality a inovácii. Zwilling je moderná spoločnosť s dlhoročnou tradíciou siahajúcou do roku 1731. Produkty Zwilling sa vyznačujú vysokou kvalitou, krásnym dizajnom a funkčnosťou. Špecializáciou spoločnosti je sofistikované kuchynské vybavenie ako sú nože, príbory, hrnce, panvice, poháre, kuchynské náčinie atď.

Kuchynské nože Zwilling sú vykované z jedného kusu špeciálnej nemeckej ocele s tvrdosťou 57 - 63 HRC (Rockwellovej stupnice) a vďaka dlhotrvajúcej ostrosti, odolnosti a dokonalému vyváženiu sú obľúbené medzi šéfkuchármi po celom svete. Práca s nožmi Zwillig je bezpečná a veľmi jednoduchá. Ich dlhodobá ostrosť je zaistená ručným doostrením, leštením a kontrolou laserom. Vybrať si môžete kuchársky nôž, filetovací nôž, nôž na chlieb, nôž na zeleninu alebo vám príde vhod celá sada nožov v bloku? V ponuke máme aj špičkové japonské nože Miyabi rôznych veľkostí a zameraní. 

VYBERAJTE AJ PODĽA TYPU:

Param_brand_hrnce_ZW Param_brand_panve_ZWParam_brand_sady_ZWParam_brand_noze_ZW Param_brand_ocilky_ZW Param_brand_stojany_ZW_1 Param_brand_prkenka_ZW Param_brand_nacini_ZW Param_brand_pribory_ZW Param_brand_sklenice_ZW