Formy na pečenie na tartaletky

4 položiek celkom
Forma na tortu 28 cm, de Buyer
€15,90
DB470528
Forma na tortu 28 cm, odnímateľné dno, de Buyer
€31,90
DB470628
Forma na tortu CRISPYBAKE J4170814 28 cm, Tefal
€17,99 –17 %
€14,90
TEFJ4170814

Panvice Tart & Tartlets – rozšírte svoju domovskú ponuku

Čo sú to tortové a tartletové panvice?

Plech na tart je plytký okrúhly pekáč, ktorý sa najčastejšie používa na prípravu tort (sladkých alebo kyslých), tortových škrupín, koláčov a quiche. Tartaletky sú jednoducho mini-tartaletky a možno budete chcieť kúpiť panvice na tartaletky, ak si chcete pripraviť nejaké občerstvenie na párty alebo banket. Pri výbere tortového krúžku alebo formy pre vás berte do úvahy jej priemer a počet členov vašej rodiny.

Niektoré formy na torty ponúkané v Kulina majú odnímateľné dno, ale jednodielna forma na torty môže byť pre vás lepšia, ak pripravíte torty s tekutou náplňou.

V Kulina nájdete široký výber tartaletiek a tartaletiek rôznych priemerov a tvarov - od tých najtradičnejších - okrúhlych, až po obdĺžnikové či štvorcové panvice. Ponúkame kvalitné dierované tortové krúžky vyrobené z oceľových alebo keramických tartadiel. Vyberte si oceľovú okrúhlu formu na koláč od de Buyer alebo si vyberte skutočný pútač – červenú keramickú misku na koláč s veľkosťou Emile Henry.

Musím si vymastiť tortovú formu?

Vo väčšine prípadov nie je potrebné vymastiť tortovú formu predtým, ako ju vysteliete pečivom. Prečo? Vysoký obsah masla v pečive prirodzene zabráni prilepeniu sa na dno panvice. Najmä ak máte jednodielnu tortovú panvicu alebo tortovú misu, môžete si panvicu vymastiť maslom. Uľahčí vám vyberanie koláča z misky. Ak má vaša tortová forma ryhované okraje, uistite sa, že ste ich rovnomerne vymastili.

Fazuľa na pečenie - pekný doplnok do vašej tortovej formy

Fazuľa na pečenie sú malé guľôčky vyrobené z teplovodivej keramiky, ktoré zaťažujú pečivo a pomáhajú mu piecť zhora. Ako ich používate? Fazuľa na pečenie sa používa pri pečení „naslepo“ – spočíva v tom, že tepelne neuvarené pečivo vystelieme buď pergamenom (papierom na pečenie) alebo alobalom a potom ho naplníme závažím – fazuľou na pečenie. Pečivo udržia tvar počas pečenia a zabránia nafúknutiu základu.

Ak milujete pečenie, určite si pozrite našu ponuku príslušenstva na pečenie a pekáčov na pečenie. Ps. Viete, že tartaletky môžete piecť aj v mafinových formách? Skontroluj ich!