WOK panvica Everest Tefal 28 cm

Kód: TEFC6361902
Akcia
Značka: Tefal
€34,99 –20 %
WOK panvica Everest Tefal 28 cm
€34,99 –20 % €27,99 €23,33 bez DPH
Skladom (> 1 ks)

WOK panvica s priemerom 28 cm a je vyrobená z hliníka a veľmi kvalitných a odolných materiálov bez škodlivých PFOA, olova a kadmia. Wok má indikátor teploty Thermo-Spot. Povrch je extrémne odolný vďaka Titanium Mineralia+, ktorý vydrží 2x dlhšie. Panvica je vhodná na všetky typy varičov.

Detailné informácie

Podrobný popis

CZ_elektrika CZ_plyn CZ_sklo SK_indukcia SKNE_doumyvacky SK_dorury180

WOK panvica Everest od výrobcu Tefal je vyrobená z hliníka. Má extrémne odolný povrch vďaka Titanium Mineralia+, ktorý vydrží 2x dlhšie. Má aj indikátor teploty Thermo-SpotTM, ktorý po dosiahnutí optimálnej teploty sčervená. Perfektne rozvádza teplo, takže jedlo bude rovnomerne pripravené. Jedlo sa ani po intenzívnom používaní panvice neprichytí. Panvica je odolná proti deformáciám. Rukovať je ergonomická, lesklá s chrómovanou časťou. Vďaka použitým materiálom sa jednoducho umýva panvica pod tečúcou vodou. Panvica nie je vhodná aj do umývačky riadu.

Panvica je zdravotne nezávadná, neobsahuje PFOA, olovo, kardium ani iné karcinogénne látky. Je vhodná do rúry na zapekanie jedál (do teploty 175°C) a vhodné na všetky typy varičov vrátane indukcie.

ŠPECIFIKÁCIE

Priemer: 28 cm

Materiál: hliník

Farba: čierna

Krajina výroby: Francúzsko

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Panvica je vyrobená z odolného hliníka.

Má extrémne odolný povrch vďaka Titanium Mineralia+, ktorý vydrží 2x dlhšie.

Obsahuje indikátor teploty Thermo-SpotTM - po dosiahnutí ideálnej teploty sa stredový kruh sčervená.

Panvica Tefal je zdravotne nezávadná, neobsahuje PFOA, olovo, kadmium ani zdraviu škodlivé látky.

Vďaka použitým materiálom sa jednoducho čistí ručne.

Panvica je vhodná na všetky typy varičov a vhodná aj do rúry (do 175°C) na zapekanie jedál.

ergonomickú rukovať, ktorá je potiahnutá protišmykovou časťou pre bezpečnú manipuláciu.

Perfektný rozvod tepla zaistí rovnomerné varenie.

 

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné na sporák: plynový, elektrický, sklokeramickú dosku a indukciu

Vhodné do umývačky riadu: Nie

Vhodné do rúry: Áno, do 175°C

KURACIE STIR-FRY

Recept na kuracie stir fry

Ingrediencie

80 ml sójovej omáčky, 60 ml sladkej chilli omáčky, 1 lyžica cukru, 2 lyžice ryžového octa, 3 kuracie prsia nakrájané na tenké plátky (každé mäso o hmotnosti asi 170 g), 450 g vaječných čínskych rezancov (hokkien, pokiaľ nemáte, môžete použiť aj ryžové rezance), 60 ml slnečnicového oleja, 2 strúčiky cesnaku (nakrájané na tenké plátky), 2 lyžičky strúhaného čerstvého zázvoru, 2 menšie brokolice (rozkrojené na tretiny), cibuľa (nakrájaná na jemno), červená sladká paprika (nakrájaná najemno)

Postup

1. Zmiešajte v mise sójovú omáčku, sladkú chilli omáčku, cukor a ocot. Pridajte plátky mäsa, poriadne premiešajte a nechajte marinovať v chladničke aspoň 15 minút.

2. Medzitým uvarte rezance podľa návodu. Sceďte, dajte stranou a prikryte, aby ostali teplé.

3. Panvicu WOK rozpáľte a rozohrejte na nej 1 a pol lyžice oleja. Akonáhle sa z panvice začne dymieť, osušte kúsky mäsa (marinádu nechajte stranou) a rýchlo opekajte na 2 časti, každú zhruba 3 - 4 minúty dozlatova. Opatrne vytrite panvicu papierovou utierkou.

4. Do panvice wok dajte zvyšnú marinádu a priveďte k varu, nechajte 1 minútu bublať a potom dajte marinádu stranou. Opäť vytrite panvicu kuchynskou utierkou.

5. Rozohrejte zvyšný olej a rozpáľte wok na vysokú teplotu. Rýchlo osmažte cesnak, zázvor, brokolicu, cibuľu a sladkú papriku (cca 1 minútu). Vráťte do panvice kura a marinádu nechajte ešte 2 minúty opekať, aby sa všetko poriadne prehrialo. Servírujte ihneď s pripravenými rezancami.

Vietnamský karamelizovaný bôčik s ryžou a mrkvovým šalátom

VIETNAMSKÝ KARAMELIZOVANÝ BRAVČOVÝ BÔČIK S RYŽOU A MRKVOVÝM ŠALÁTIKOM

Ingrediencie

100 g trstinového cukru, 800 g bravčového boku bez kosti (nakrájaný na 3 cm kúsky), 250 ml kokosovej vody, 2 strúčiky cesnaku (nasekaného najemno), 2 lyžice rybacej omáčky, 1/4 lyžičky mletého bieleho korenia, varená ryža k podávaniu

Na mrkvový šalátik

1 mrkva (oškriabaná, nakrájaná na dlhé tenké prúžky), 60 ml ryžového octa, 1 lyžice cukru, 1/4 lyžičky soli, čerstvý koriander, čerstvá mäta, čerstvá chilli paprička (nasekaná na drobno)

Postup

1. Pripravte si šalátik. Zmiešajte mrkvu, ryžový ocot, cukor a soľ v miske. Dajte stranou, občas premiešajte. Nechajte minimálne 20 minút odležať, aby sa rozvinuli všetky chute.

2. Medzitým nechajte na panvici rozpustiť cukor s 1 lyžicou vody, Varte asi 4 - 5 minút kým cukor neskaramelizuje. Pozor, ale aby ste ho nespálili inak by bol horký.

3. Pridajte do panvice bôčik a premiešajte v karameli. Vmiešajte kokosovú vodu a priveďte k varu. Potom pridajte cesnaku, rybaciu omáčku a čierne korenie. Varte na miernom ohni, pokiaľ sa omáčka nezredukuje a mäso bude krehké. Bude to trvať zhruba hodinu a pol.

4. Osušte mrkvu a premiešajte ju v mise s koriandrom, mätou a chilli. Podávajte ku skaramelizovaným bôčikom a varenou ryžou.

 Zdroj receptov a obrázkov k receptom: www.taste.com.au
 
ČO ĎALEJ?

Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nákupe.

Nevyhovuje vám? Skúste sa pozrieť na ostatné produkty značky Tefal alebo na ostatné produkty.

Dodatočné parametre

Kategória: WOK panvice
Záruka: 2 roky
Typ produktu: WOK panvica
Materiál: Hliník
Priemer: 28 cm
Vlastnosti: Vhodné na indukciu, Vhodné do rúry
EAN: 3168430269378

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: