WOK panvica Chef´s Delight Tefal 28 cm

Kód: TEFG1221902
€34,49 €28,74 bez DPH
Skladom (> 1 ks)

WOK panvica Chef´s Delight Tefal s 4-vrstvovým nepriľnavým, extra odolným povrchom má dvojitú kryciu plochu, ktorá je vystužená minerálnymi prvkami a obohatená titánom. Umožňuje tak zdravé varenie - varenie s minimálnym množstvom tuku. Má Thermo-Spot® čo je indikátor teploty, ktorý po dosiahnutí optimálnej teploty zčervená.

Má unikátny kameninový dizajn. Ergonomická rukoväť s protišmykovou vrstvou umožňuje pohodlnú a bezpečnú prácu. Panvica je vhodná na všetky typy varičov vrátane indukcie.

Detailné informácie

Podrobný popis

CZ_elektrika CZ_plyn CZ_sklo SK_indukcia

WOK panvica Chef´s Delight od výrobcu Tefal má nepriľnavý 4-vrstvový extra odolný povrch s dvojitou krycou plochou, vystužený minerálnymi prvkami a obohatený titánom pre dlhú odolnosť a dlhšiu životnosť. Nepriľnavý povrch umožňuje varenie s minimálnym množstvom tuku. Má unikátny kameninový dizajn a indikátor teploty Thermo-Spot®, ktorý po dosiahnutí optimálnej teploty zčervená.

Hrubé dno s diskom nerezovej ocele rozvádza rovnomerne a rýchlo teplo a je odolné proti deformáciám. Využijete ju na hlavne pri príprave ázijských jedál. Môžete používať kovové kuchynské náčinie. Je vhodná na všetky typy varičov - plyn, elektricka, sklokeramika a indukcia.

ŠPECIFIKÁCIE

Priemer: 28 cm

Dĺžka vrátane rukoväte: 47 cm

Výška: 10,8 cm

Hmotnosť: 1 kg

Materiál: titán

Farba: čierna

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Má 4-vrstvový nepriľnavý extra odolný povrch.

Umožňuje varenie s minimálnym množstvom tuku.

Obsahuje indikátor teploty Thermo-SpotTM - po dosiahnutí ideálnej teploty sa stredový kruh sčervená.

Panvica je vhodná na všetky typy varičov.

ergonomickú rukovať s protišmykovou vrstvou.

Možnosť použiť aj kovové kuchynské náčinie.

Perfektný rozvod tepla zaistí rovnomerné varenie.

 

KURACIE STIR-FRY

Recept na kuracie stir fry

Ingrediencie

80 ml sójovej omáčky, 60 ml sladkej chilli omáčky, 1 lyžica cukru, 2 lyžice ryžového octa, 3 kuracie prsia nakrájané na tenké plátky (každé mäso o hmotnosti asi 170 g), 450 g vaječných čínskych rezancov (hokkien, pokiaľ nemáte, môžete použiť aj ryžové rezance), 60 ml slnečnicového oleja, 2 strúčiky cesnaku (nakrájané na tenké plátky), 2 lyžičky strúhaného čerstvého zázvoru, 2 menšie brokolice (rozkrojené na tretiny), cibuľa (nakrájaná na jemno), červená sladká paprika (nakrájaná najemno)

Postup

1. Zmiešajte v mise sójovú omáčku, sladkú chilli omáčku, cukor a ocot. Pridajte plátky mäsa, poriadne premiešajte a nechajte marinovať v chladničke aspoň 15 minút.

2. Medzitým uvarte rezance podľa návodu. Sceďte, dajte stranou a prikryte, aby ostali teplé.

3. Panvicu WOK rozpáľte a rozohrejte na nej 1 a pol lyžice oleja. Akonáhle sa z panvice začne dymieť, osušte kúsky mäsa (marinádu nechajte stranou) a rýchlo opekajte na 2 časti, každú zhruba 3 - 4 minúty dozlatova. Opatrne vytrite panvicu papierovou utierkou.

4. Do panvice wok dajte zvyšnú marinádu a priveďte k varu, nechajte 1 minútu bublať a potom dajte marinádu stranou. Opäť vytrite panvicu kuchynskou utierkou.

5. Rozohrejte zvyšný olej a rozpáľte wok na vysokú teplotu. Rýchlo osmažte cesnak, zázvor, brokolicu, cibuľu a sladkú papriku (cca 1 minútu). Vráťte do panvice kura a marinádu nechajte ešte 2 minúty opekať, aby sa všetko poriadne prehrialo. Servírujte ihneď s pripravenými rezancami.

Vietnamský karamelizovaný bôčik s ryžou a mrkvovým šalátom

VIETNAMSKÝ KARAMELIZOVANÝ BRAVČOVÝ BÔČIK S RYŽOU A MRKVOVÝM ŠALÁTIKOM

Ingrediencie

100 g trstinového cukru, 800 g bravčového boku bez kosti (nakrájaný na 3 cm kúsky), 250 ml kokosovej vody, 2 strúčiky cesnaku (nasekaného najemno), 2 lyžice rybacej omáčky, 1/4 lyžičky mletého bieleho korenia, varená ryža k podávaniu

Na mrkvový šalátik

1 mrkva (oškriabaná, nakrájaná na dlhé tenké prúžky), 60 ml ryžového octa, 1 lyžice cukru, 1/4 lyžičky soli, čerstvý koriander, čerstvá mäta, čerstvá chilli paprička (nasekaná na drobno)

Postup

1. Pripravte si šalátik. Zmiešajte mrkvu, ryžový ocot, cukor a soľ v miske. Dajte stranou, občas premiešajte. Nechajte minimálne 20 minút odležať, aby sa rozvinuli všetky chute.

2. Medzitým nechajte na panvici rozpustiť cukor s 1 lyžicou vody, Varte asi 4 - 5 minút kým cukor neskaramelizuje. Pozor, ale aby ste ho nespálili inak by bol horký.

3. Pridajte do panvice bôčik a premiešajte v karameli. Vmiešajte kokosovú vodu a priveďte k varu. Potom pridajte cesnaku, rybaciu omáčku a čierne korenie. Varte na miernom ohni, pokiaľ sa omáčka nezredukuje a mäso bude krehké. Bude to trvať zhruba hodinu a pol.

4. Osušte mrkvu a premiešajte ju v mise s koriandrom, mätou a chilli. Podávajte ku skaramelizovaným bôčikom a varenou ryžou.

 Zdroj receptov a obrázkov k receptom: www.taste.com.au
 

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné na sporák: plynový, elektrický, sklokeramickú dosku a indukciu

ČO ĎALEJ?
 

Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nákupe.

Nevyhovuje vám? Skúste sa pozrieť na ostatné produkty značky Tefal alebo na ostatné produkty.

Dodatočné parametre

Kategória: WOK panvice
Záruka: 2 roky
Typ produktu: WOK panvica
Materiál: Titán
Rozmer: 28 cm
Vlastnosti: Vhodné na indukciu
EAN: 3168430290839

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: