Vložka do hrnca na varenie cestovín Sensation Zwilling 24 cm

Kód: ZW66000824
Outlet
Značka: ZWILLING
€153 –40 %
Vložka do hrnca na varenie cestovín Sensation Zwilling 24 cm
€153 –40 % €91,79 €76,49 bez DPH
Skladom (> 1 ks)

Vložka na varenie cestovín do hrncov Zwilling o priemere 24 cm je vyrobená z kvalitnej ušľachtilej nerezovej ocele 18/10. Ergonomické uši sa nezahrievajú a majú protišmykový povrch pre bezpečnú manipuláciu. Rozšírený okraj pre pohodlné vylievanie. Ideálne na varenie cestovín. Nemusíte používať sitko. Vhodné do umývačky riadu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Vložka na varenie cestovín ZWILLING® Sensation v stručnosti:

  • Špeciálna povrchová úprava SILVINOX pre žiarivý vzhľad aj po rokoch používania
  • Vyrobenás priemerom 24 cm z kvalitnej ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele 18/10
  • Vybavená tepelne odolnými, ergonomickými uchami s protišmykovým povrchom
  • Rozšírený nalievací okraj pre bezproblémové vylievanie obsahu
  • Ideálna na varenie cestovín, voda nemôže z hrnca vykypieť
  • Bez nutnosti používať cedidlo, stačí jednoducho vybrať z hrnca a nechať vodu odkvapkať

Séria riadu ZWILLING® Sensation je unikátna vďaka elektro-chemickej úprave povrchu riadu z nehrdzavejúcej ocele patentovanej pod názvom Silvinox. Technológia jej výroby bola po dobu 30 rokov vyvíjaná práve v Belgicku. S pomocou moderných postupov je nehrdzavejúca oceľ špeciálne ošetrená tak, aby vznikol typický žiarivý povrch, ktorý sa veľmi ľahko čistí, je odolný proti poškrabaniu, otlačkom prstov, odoláva potravinovým kyselinám, nemení farbu vo vysokých teplotách a navyše je príťažlivý na pohľad. Ten je u série Sensation následne matovaný. Zatiaľ čo konvenčné povrchy časom tmavnú, riad so špeciálnou úpravou Silvinox je aj po mnohých rokoch používania stále rovnako žiarivý, ako bol prvý deň.

Dodatočné parametre

Kategória: Doplnky a príslušenstvo pre hrnce
Záruka: 2 roky
Typ produktu: Príslušenstvo hrnce
Rozmer: 24 cm
Séria: ZWILLING Sensation
EAN: 4009839310942

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: