Vákuovanie a SousVide

✅ Prístroje a príslušenstvo pre zdravé varenie a uchovávanie potravín
✅ Vákuovačky pre predĺženie trvanlivosti a čerstvosti potravín
✅ Hrnce Sous-Vide pre pomalé varenie vo vákuu
✅ Zachovanie maximum vitamínov, živín, chutí a šťavnatosti

V tejto kategórii nájdete prístroje pre vákuovanie a varenie Sous Vide. A o čo vlastne ide? Vakuovačky sú veľmi užitočné prístroje, ktoré predĺžia trvanlivosť a čerstvosť vašich potravín. Tie vložíte do fólie, vakuovačkou z nej odsaje vzduch a pevne ju uzavrie. Vďaka tomu zostane jedlo dlhšie čerstvé a plné chuti a vôni. Vakuovačkou navyše môžete použiť aj na iné veci - napríklad ak chcete uchrániť dokumenty či iné predmety pred vlhkom alebo znečistením.

Ak ste priaznivcami zdravého varenia, iste by vo vašej kuchyni nemal chýbať hrniec pre varenie metódou Sous-Vide. Ide o techniku ​​pomalého varenia vo vákuu, pri ktorom sa zachová maximum vitamínov, živín a šťavnatosti potravín. Pokrmy sa pripravujú niekoľko hodín pri teplote nižšej, ako je bod varu, takže sa hodnotné látky nebudú ničiť ako pri inej úprave. Chcete sa o tejto metóde dozvedieť viac? Prečítajte si náš článok: Metóda varenie Sous-Vide