Tlakový hrniec Druck LT1132 Lamart 22 cm 5 l
Kód: LAM42002832Podrobný popis
POPIS
Tlakový hrniec z kolekcie Druck od Lamart má objem 5 l a priemer 22 cm. Je vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele 18/10 a veľmi odolného plastu. Je vybavený indikátorom tlaku, pretlakovým poistným ventilom a dvojitým bezpečnostným ventilom. Pevné rukoväte, ktoré sa počas varenia nezahrievajú, zabezpečujú bezpečnú a pohodlnú manipuláciu. Ďalšou výhodou je možnosť otvoriť veko iba jednou rukou.
Vďaka sendvičovému dnu možno tento tlakový hrniec používať na všetkých typoch sporákov vrátane obľúbenej indukčnej varnej dosky. Regulácia tlaku umožňuje šetrné a rýchle varenie.
ŠPECIFIKÁCIA
Priemer: 22 cm
Výška: 26 cm
Objem: 5 l
Materiál: nerezová oceľ 18/10
Farba: strieborná, čierna
VÝHODY A NEVÝHODY
Tlakový hrniec je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele 18/10 a odolného plastu. Je vybavený indikátorom tlaku, dvojitým bezpečnostným ventilom a pretlakovým poistným ventilom. Pevné rukoväte sa počas varenia nezahrievajú a umožňujú bezpečnú a pohodlnú manipuláciu. Sendvičové dno umožňuje použitie na všetkých typoch sporákov vrátane indukčných. Regulácia tlaku umožňuje šetrnú a rýchlu prípravu pokrmov. |
PRAKTICKÉ RADY
Vhodné pre plynové, elektrické, sklokeramické a indukčné sporáky
RÝCHLY BRAVČOVÝ GULÁŠ
štipka soli, štipka korenia, 1 lyžička mletej rasce, 0,5 lyžičky mletej pálivej papriky, 3 - 4 väčšie cibule, 2 lyžice hladkej múky (na zahustenie), 2 lyžice masti, 1 lyžica drvenej majoránky, 1 lyžica l vývaru alebo vody, 4 strúčiky cesnaku, 0,5 kg bravčového mäsa (pliecko alebo krkovica)
Postup:
1. Cibuľu a cesnak očistite a nakrájajte - cibuľu na kocky, cesnak na plátky a dajte restovať na masti v tlakovom hrnci (papiňáku).
2. Až bude cibuľa orestovaná dozlatista, prisypte k nej obe papriky, ale nerestujte dlho, aby papriky nezhorkli.
3. Pridajte na kocky nakrájané mäso a orestujte zo všetkých strán. Pridajte soľ, korenie, rascu a zalejte vývarom (vodou). Zatvorte tlakový hrniec a duste do mäkka
4. Asi po 40 minútach vypnite ohrev a chvíľu počkajte, až ide hrniec otvoriť. Guláš priveďte opäť do varu, pridajte majoránku a zahustite múkou rozmiešanou vo vode. Chvíľu povarte a podávajte s žemľovou knedľou alebo s chlebom a kolieskami čerstvej cibule.
TIP: Vyskúšajte guláš z hovädzieho mäsa. Najlepšie je z glejky.
Zdroj receptu: https://www.tradicnirecepty.cz/rychly-veprovy-gulas-z-papinaku/
ČO ĎALŠIE?
Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nakupovaní.
Nie je to podľa vašich predstáv? Skúste sa pozrieť na iné výrobky od Lamart alebo podobné výrobky od iných značiek.
Dodatočné parametre
Kategória: | Tlakové hrnceNerezové hrnce22 cmZobraziť ďalšie kategórieVhodné na indukciuVhodné na indukciu |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnosť: | 4.35 kg |
Materiál: | Nerezová oceľ |
Rozmer: | 22 cm |
Vlastnosti: | Vhodné na indukciu |
Typ produktu: | Tlakový hrniec |
K překladu: | CZ AUTO |
Margin: | E |
EAN: | 8590669242566 |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.