Sáčky do vákuovačky Profi Cook 22 x 30 cm 50 ks

Kód: PROFIPCVK1015SM
€19,99 €16,66 bez DPH
Skladom (> 1 ks)

Vákuové sáčky sú vyrobené z kvalitného a odolného materiálu, ktorý je extra pevný a odolný voči roztrhnutiu. Sáčky využijete ich pri skladovaní uvarených či čerstvých jedál a taktiež pri metóde varenia SousVide. Sáčky ušetria miesto v mrazničke oproti skladovaní v boxoch na potraviny. Dajú sa použiť na viac krát po dôkladnom umytí.

K týmto vákuovým sáčkom je potrebné mať vákuovačkuVákuovačky odsávajú prebytočný vzduch z vákuovacích sáčkov. Potraviny skladované vo vákuových sáčkoch zachovávajú viac živín, chutí i vôni ako pri bežnom skladovaní. Navyše vákuovaním potravín sa tým predlžuje trvanlivosť, čerstvosť potravín až o 5x.

Detailné informácie

Podrobný popis

SK_Chladnicka CZ_mrazák

Balenie 50 ks špeciálnych Sous Vide sáčkov od výrobcu Profi Cook sú ideálne pre vákuové uskladnenie potravín a pre varenie metódou Sous-Vide. Sáčky umožňujú maximálne odsatie vzduchu. Sáčky SousVide o rozmere 22 x 30 cm umožňujú praktické skladovanie potravín ako v chladničke, tak v mraziacom boxe. Vákuové sáčky predĺži čerstvosť a trvanlivosť potravín a môžete v nich variť populárnou metódou Sous-Vide, ktorá zaisťuje, že vás pokrm bude mäkký, šťavnatý a plný chuti a vôni. Sáčky sú kompatibilné aj s vákuovačkami iných značiek.

TIP: Cieľové teploty pre daný typ mäsa, ryby, vajce alebo zeleninu a odporučené časy varenia metódou Sous Vide nájdete v prehľadných tabuľkách.

špecifikácie

Balenie obsahuje:

50 x sáčok do vakuovačky

Rozmery: 22 x 30 cm (každý sáčok)

Sous vide banner

Ako to vlastne funguje?

Metóda Sous Vide bola tajomstvom tých najlepších šéfkuchárov po dlhé roky, teraz je ale dostupné aj pre bežných užívateľov. Jedná sa o prípravu potravín za nižších teplotách vo vákuu.

season   seal   simmer


Ochutiť

  Zavákuovať   Zľahka variť

Mäso pripravované vo vákuu si zachová všetky svoje prírodné chute. Pokiaľ ho ale ešte dobre ochutíte, prestúpi chuť korenia celým mäsom.

 

 Najdôležitejší moment celého postupu - vákuovanie. Týmto krokom vysajete vzduch zo sáčku, uzavriete ho a zabránite tak, aby chute a aróma opustili sáčok počas varenia.

 

Pri tejto metóde sa ingrediencie varia dlhšie pri nižších teplotách a sú jemnejšie. Pokiaľ chcete napríklad hovädzie medium rare, nemali by ste prekročiť teplotu 56,5 °C.

 

Čo ďalej?

Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nákupe.

Nevyhovuje vám? Skúste sa pozrieť na ostatné produkty značky Profi Cook alebo podobné produkty ďalších značiek.

Dodatočné parametre

Kategória: Vákuovanie a SousVide
Záruka: 2 roky
Typ produktu: Vákuovanie
Rozmer: 30 cm
Počet kusov: 50 ks
EAN: 4006160101515

Losos pripravený metódou SOUS VIDE

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: