Ryžové rezance

Najpredávanejšie

image011

Sklenené ryžové rezance Vermicelli sú veľmi tenké, takmer priehladné....

€2,17 bez DPH
€2,49
Kód: 05.030.012
image044

Ryžové rezance tzv- vietnamské rezance Pho o šírke 5 mm sa využívajú...

€1,90 bez DPH
€2,19
Kód: 05.200.012
image046

Ryžové rezance tzv- vietnamské rezance Pho o šírke 10 mm sa využívajú...

€1,90 bez DPH
€2,19
Kód: 05.200.013
8 položiek celkom
image004
€0,60 bez DPH
€0,69
Kód: 05.030.010
image011
€1,21 bez DPH
€1,39
Kód: 05.030.011
image002
Vypredané
Kód: 05.190.010
€1,30 bez DPH
€1,49
Kód: 05.190.010
image042
Tip
€1,56 bez DPH
€1,79
Kód: 05.200.011
image046
€1,90 bez DPH
€2,19
Kód: 05.200.013
image040
€1,90 bez DPH
€2,19
Kód: 05.200.010
image044
€1,90 bez DPH
€2,19
Kód: 05.200.012
image011
€2,17 bez DPH
€2,49
Kód: 05.030.012

Ryžové rezance

Ryžové rezance základnou ingredienciou ázijskej kuchyne. Používajú sa vo vietnamskej i thajskej kuchyne kuchyne ako príloha alebo napríklad do jarných závitkov. Niekedy sa označujú tiež ako čínske rezance a sú vyrobené z ryžovej múky. Existujú dva základné druhy ryžových rezancov, ktoré sa líšia predovšetkým šírkou.

Vlasové alebo sklenené rezance sú veľmi tenké a prakticky priesvitné. Používajú sa do polievok, šalátov alebo ako náplň do závitkov. Stačí ich preliať vriacou vodou a nechať pár minút odstáť,

Široké rezance sú súčasťou tradičnej vietnamskej polievky Pho. Môžete ich však aj osmažiť do chrumkava a podávať ako prílohu k mäsu alebo k zelenine. Tieto rezance sú biele, široké zhruba 3 mm a varia sa 3 - 5 minút.