13 položiek celkom

? Panvice na smaženie, varenie, dusenie či zapekanie v rúre
? Nerezové, hliníkové, titánové, oceľové a železné panvice
? Svetoznáme vysoko kvalitné značky De Buyer, WMF, Woll a ďalšie
? Rôzne povrchy, nepriľnavé vrstvy, patentované materiály

Panvica je všestranným pomocníkom, využijete ju k vareniu, duseniu a smaženiu, niektoré panvice sú vhodné aj do rúry, a tak v nich môžete jedlá rovno zapekať. Výhodou hliníkových a železných panvíc je vynikajúca vodivosť, efektívnosť a rýchla reakcia na teplotnú zmenu. Obľúbené sú panvice s nepriľnavým povrchom, ktoré bráni prichytávaniu, umožňujú jednoduché čistenie a zdravé varenie s použitím minimálneho množstva tuku.

Máte záujem o oceľovú alebo železnú panvicu? Inšpirujte sa v našom článku: Ako vybrať oceľovú/železnú panvicu a ako sa o ňu starať?

Vynikajúce sú aj panvice nemeckej značky WMF, ktoré majú patentované dno TransTherm®, ktoré perfektne vedie teplo a umožňujú používanie panvíc na všetkých typoch platničiek, vrátane indukcie. Pokiaľ vyberáte nerezovú panvicu, zvoliť môžete ušľachtilú nerezovú oceľ Cromargan® 18/10, ktorá je odolná proti korózii, je hygienická, neabsorbuje pachy ani chute a má výnimočne dlhú životnosť.