VÝPREDAJ SKLADU až -68%
Hrnce, panvice, nože a ďalšie pomôcky na varenie, pečenie a stolovanie!

Nože Zwilling Miyabi rada 6000MCT

8 položiek celkom
Japonský nůž na chléb Zwilling Miyabi 6000MCT 23 cm
ZadarmoZadarmo
€230,58 bez DPH
€279
Kód: 34076-231
Japonský filetovací nůž Sujihiki Zwilling Miyabi 6000MCT 24 cm
ZadarmoZadarmo
€230,58 bez DPH
€279
Kód: 34078-241
Japonský nůž Santoku Zwilling Miyabi 6000MCT 18 cm
ZadarmoZadarmo
€214,05 bez DPH
€259
Kód: 34074-181
Japonský nůž na maso Gyutoh Zwilling Miyabi 6000MCT 24 cm
ZadarmoZadarmo
€285,12 bez DPH
€345
Kód: 34073-241
Japonský nůž na maso Gyutoh Zwilling Miyabi 6000MCT 20 cm
ZadarmoZadarmo
€214,05 bez DPH
€259
Kód: 34073-201
Japonský nůž na maso Gyutoh Zwilling Miyabi 6000MCT 16 cm
ZadarmoZadarmo
€185,95 bez DPH
€225
Kód: 34073-161
Japonský nůž na zeleninu Shotoh Zwilling Miyabi 6000MCT 13 cm
ZadarmoZadarmo
€156,20 bez DPH
€189
Kód: 34072-131
Japonský nůž na zeleninu Shotoh Zwilling Miyabi 6000MCT 9 cm
ZadarmoZadarmo
€136,36 bez DPH
€165
Kód: 34072-091

Nože Zwilling Miyabi z rady 6000MCT majú extrémne tvrdé jadro z mikrokarbodovej práškovej ocele MC63, ktoré je vložené medzi 2 vrstvy nerezovej ocele. Čepele majú povrchovú úpravu Tsuchime (vyklepávaný povrch). Oceľ je kalená mrazom pre extrémnu tvrdosť 63 HRC (Rockwellova stupnica). Čepele sú trojfázové ručne brúsené tradičnou japonskou metódou majstrami nožiarmi. Ergonomická rukoväť v tvare D je vyrobená z exotického dreva. Nože majú úzky japonský tvar a sú perfektne vyvážené pre pohodlnú a bezpečnú prácu.

Vyberte si z rôznych veľkostí a zameraní japonských nožov. Malý japonský nôž Shoth je ideálny na krájanie, čistenie a okrajovanie ovocia a zeleniny alebo na špikovanie mäsa. Gyutoh je nôž na mäso, ktorý vám uľahčí plátkovanie a porcovanie mäsa, japonský nôž Santoku má univerzálne využitie a používa sa predovšetkým na krájanie zeleniny a mäsa na tenké rezance pre prípravu vo WOK panvici. Nôž na chlieb má zubaté ostrie a Sujihiki je filetovací nôž pre krájanie surového mäsa a rýb na tenké plátky alebo na filetovanie rýb.