Využite zľavu 10€. Kód: VIANOCE2018 - platí pri nákupe nad 50 €. Zadajte v prvom kroku objednávky.

Nože Zwilling Miyabi rada 5000MCD

3 položiek celkom
Japonský nůž na maso Gyutoh Zwilling Miyabi 5000MCD 20 cm
ZadarmoZadarmo
€437,19 bez DPH
€529

Japonský nôž na mäso Gyutoh  má čepeľ dlhú 20 cm , ktorá je vyrobená zo 101 vrstiev nerezovej ocele s extrémne tvrdým jadrom z mikrokarbidovej práškovej ocele. Oceľ je...

Kód: 34373-201
Japonský nůž na maso Chutoh Zwilling Miyabi 5000MCD 16 cm
ZadarmoZadarmo
€309,92 bez DPH
€375

Japonský nôž na mäso Chutoh má čepeľ dlhú 16 cm , ktorá je vyrobená zo 101 vrstiev nerezovej ocele s extrémne tvrdým jadrom z mikrokarbidovej práškovej ocele. Oceľ je...

Kód: 34372-161
Japonský nůž na zeleninu Shotoh Zwilling Miyabi 5000MCD 13 cm
ZadarmoZadarmo
€276,86 bez DPH
€335

Japonský nôž na zeleninu Shotoh má čepeľ dlhú 13 cm , ktorá je vyrobená zo 101 vrstiev nerezovej ocele s extrémne tvrdým jadrom z mikrokarbidovej práškovej ocele. Oceľ je...

Kód: 34372-131

Nože Zwilling Miyabu z rady 5000MCD majú extrémne tvrdé jadro z mikrokarbidovej práškovej ocele. Čepele nožov sa skladajú zo 101 vrstiev nerezovej ocele, ktorá je kalená mrazom pre tvrdosť 63 HRC (Rockwellova stupnica). Čepele majú unikátny damascénsky (kvetinový) dizajn a úzky japonský tvar. Ostrie je brúsené ručne trojfázovým tradičným japonským spôsobom do tvaru V (klínový výbrus). Pohodlné rukoväti v tvare D sú vyrobené z brezy Masur a zaisťujú dokonalé vyváženie a pohodlnú prácu s nožom.

Vyberte si japonský nôž Shotoh, ktorý je ideálny na zeleninu a na špikovanie mäsa, nôž Chutoh alebo Gyutoh pre pohodlné plátkovanie a porcovanie mäsa, japonský nôž Santoku, ktorý má univerzálne využitie a používa sa predovšetkým v ázijskej kuchyni pre krájanie zeleniny a mäsa na tenké rezance pre následnú úpravu na panvici WOK. Alebo zvoľte nôž Sujihiki, ktorý vám uľahčí porcovanie surového mäsa, rýb a filetovanie.