Zľavy až 14% na LotusGrill
Kúpte si bezdymové, štýlové grily!

Nože Zwilling Miyabi rada 5000FCD

9 položiek celkom
Japonský nůž Sujihiki Zwilling Miyabi 5000FCD 24 cm
ZadarmoZadarmo
€191,15 bez DPH
€231,29
Kód: 34680-241
Japonský nůž na chléb Zwilling Miyabi 5000FCD 24 cm
ZadarmoZadarmo
Skladom v externom sklade
Kód: 34686-241
€191,15 bez DPH
€231,29
Kód: 34686-241
Japonský nůž Gyutoh Zwilling Miyabi 5000FCD 24 cm
ZadarmoZadarmo
Skladom v externom sklade
Kód: 34681-241
€220,74 bez DPH
€267,09
Kód: 34681-241
Japonský nůž Gyutoh Zwilling Miyabi 5000FCD 20 cm
ZadarmoZadarmo
Skladom v externom sklade
Kód: 34681-201
€191,15 bez DPH
€231,29
Kód: 34681-201
Japonský nůž Gyutoh Zwilling Miyabi 5000FCD 16 cm
ZadarmoZadarmo
Skladom v externom sklade
Kód: 34681-161
€171,98 bez DPH
€208,09
Kód: 34681-161
Japonský nůž Shotoh Zwilling Miyabi 5000FCD 13 cm
ZadarmoZadarmo
€136,02 bez DPH
€164,59
Kód: 34680-131
Japonský nůž Shotoh Zwilling Miyabi 5000FCD 11 cm
ZadarmoZadarmo
€127,51 bez DPH
€154,29
Kód: 34680-111
Japonský nůž Shotoh Zwilling Miyabi 5000FCD 9 cm
ZadarmoZadarmo
€118,92 bez DPH
€143,89
Kód: 34680-091
Japonský nůž Santoku Zwilling Miyabi 5000FCD 18 cm
ZadarmoZadarmo
Skladom v externom sklade
Kód: 34684-181
€191,15 bez DPH
€231,29
Kód: 34684-181

Nože Zwilling Miyabi rada 5000FCD

Nože Zwilling Miyabi z rady 5000FCD majú dvakrát tvrdené jadro z chrómovej ocele. Čepele sú ľadom kalené a majú tvrdosť 60 HRC (Rockwellovej stupnice), majú 49 vrstiev z nerezovej ocele a damascénsky dizajn (premenlivý z rôznych uhlov pohľadu). Tvar čepele je extra zaoblený a nože majú netradičný japonský tvar. Vykrojená záštita zvyšuje bezpečnosť pri krájaní. Ostrie každého noža Miyabi 5000FCD je trojfázové ručne brúsené majstrami nožiarmi. Rukoväte sú ergonomicky tvarované a sú vyrobené z exotického dreva. Nože sú dokonale vyvážené pre pohodlnú manipuláciu a majú dlhoročnú ostrosť.

Vyberte si japonské nože rôznych veľkostí a zameraní. Nôž Shotoh je malý japonský nôž, ktorý je ideálny na krájanie, čistenie a okrajovanie ovocia a zeleniny, japonský nôž Gyutoh je perfektný na plátkovanie a porcovanie mäsa. Alebo si vyberte nôž na pečivo a chlieb so zubatým ostrím či nôž Sujihki, ktorý využijete pri plátkovaní mäsa a filetovaní rýb.