Využite zľavu 10€. Kód: VIANOCE2018 - platí pri nákupe nad 50 €. Zadajte v prvom kroku objednávky.

Nože Zwilling Miyabi rada 5000FCD

4 položiek celkom
Japonský nůž Gyutoh Zwilling Miyabi 5000FCD 16 cm
ZadarmoZadarmo
€173,55 bez DPH
€210

Japonský nôž na mäso Gyuth má čepeľ o dĺžke 16 cm , ktorá je vyrobená z nerezovej ocele so 49 vrstvami a tvrdosťou 60 HRC . Japonský tvar čepele s damascénskym dizajnom...

Kód: 34681-161PP
Japonský nůž Shotoh Zwilling Miyabi 5000FCD 13 cm
ZadarmoZadarmo
€136,36 bez DPH
€165

Japonský nôž na zeleninu Shotoh má čepeľ o dĺžke 13 cm , ktorá je vyrobená z nerezovej ocele so 49 vrstvami a tvrdosťou 60 HRC . Japonský tvar čepele s damascénskym...

Kód: 34680-131PP
Japonský nůž Shotoh Zwilling Miyabi 5000FCD 11 cm
ZadarmoZadarmo
€128,10 bez DPH
€155

Japonský nôž na zeleninu Shotoh má čepeľ o dĺžke 11 cm , ktorá je vyrobená z nerezovej ocele so 49 vrstvami a tvrdosťou 60 HRC . Japonský tvar čepele s damascénskym...

Kód: 34680-111PP
Nůž na chléb Twin Four Star II Zwilling 20 cm
ZadarmoZadarmo
Skladom u dodávateľa
Kód: 30076-201
€98,35 bez DPH
€119

Nôž na chlieb Twin Four Star II Zwilling má nerezovú pätku pre lepšie vyváženie. Má vrúbkované ostrie a čepeľ o dĺžke 20 cm   je vyrobená zo špeciálnej zmesi nerezovej...

Kód: 30076-201

Nože Zwilling Miyabi z rady 5000FCD majú dvakrát tvrdené jadro z chrómovej ocele. Čepele sú ľadom kalené a majú tvrdosť 60 HRC (Rockwellovej stupnice), majú 49 vrstiev z nerezovej ocele a damascénsky dizajn (premenlivý z rôznych uhlov pohľadu). Tvar čepele je extra zaoblený a nože majú netradičný japonský tvar. Vykrojená záštita zvyšuje bezpečnosť pri krájaní. Ostrie každého noža Miyabi 5000FCD je trojfázové ručne brúsené majstrami nožiarmi. Rukoväte sú ergonomicky tvarované a sú vyrobené z exotického dreva. Nože sú dokonale vyvážené pre pohodlnú manipuláciu a majú dlhoročnú ostrosť.

Vyberte si japonské nože rôznych veľkostí a zameraní. Nôž Shotoh je malý japonský nôž, ktorý je ideálny na krájanie, čistenie a okrajovanie ovocia a zeleniny, japonský nôž Gyutoh je perfektný na plátkovanie a porcovanie mäsa. Alebo si vyberte nôž na pečivo a chlieb so zubatým ostrím či nôž Sujihki, ktorý využijete pri plátkovaní mäsa a filetovaní rýb.