Nože na mäso Lamart

6 položiek celkom
Nůž na maso Damas LT2042 Lamart 13 cm
Čoskoro skladom
Kód: 42001103
€8,26 bez DPH
€9,99

Nôž na mäso  Lamart má veľmi ostrú čepeľ z nerezovej ocele , ktorá neovplyvňuje chuť ani vôňu krájaných ingrediencií. Rukoväť je z exotického dreva je ergonomicky tvarovaná...

Kód: 42001103
Plátkovací nůž Damas LT2044 Lamart 20 cm a
Ihneď k odoslaniu
Kód: 42001105
€10,74 bez DPH
€12,99

Plátkovací nôž  Lamart má veľmi ostrú čepeľ z nerezovej ocele , ktorá neovplyvňuje chuť ani vôňu krájaných ingrediencií. Rukoväť je z exotického dreva je ergonomicky...

Kód: 42001105
Plátkovací nôž Blade LT2024 Lamart 20 cm
Ihneď k odoslaniu
Kód: 42000183
€6,77 bez DPH
€8,19

Plátkovací nôž Lamart má kovanú veľmi ostrú čepeľ z nerezovej ocele , ktorá neovplyvňuje chuť ani vôňu krájaných ingrediencií. Plastová rukoväť je zmäkčená a ergonomicky...

Kód: 42000183
Nôž na mäso Blade LT2022 Lamart 12,5 cm
Ihneď k odoslaniu
Kód: 42000181
€4,54 bez DPH
€5,49

Nôž na mäso Lamart má kovanú veľmi ostrú čepeľ z nerezovej ocele , ktorá neovplyvňuje chuť ani vôňu krájaných ingrediencií. Plastová rukoväť je zmäkčená a ergonomicky...

Kód: 42000181
Plátkovací nůž Wood LT2078 Lamart 20 cm
Ihneď k odoslaniu
Kód: 42002447
€8,17 bez DPH
€9,89

Plátkovací nôž  Lamart má veľmi ostrú čepeľ z nerezovej ocele , ktorá neovplyvňuje chuť ani vôňu krájaných ingrediencií. Drevená rukoväť je ergonomicky tvarovaná pre...

Kód: 42002447
Nůž na maso Wood LT2076 Lamart 13 cm
Ihneď k odoslaniu
Kód: 42002445
€6,19 bez DPH
€7,49

Nôž na mäso Lamart má veľmi ostrú čepeľ z nerezovej ocele , ktorá neovplyvňuje chuť ani vôňu krájaných ingrediencií. Drevená rukoväť je ergonomicky tvarovaná pre bezpečný...

Kód: 42002445

Nože na mäso značky Lamart sú vybavené veľmi ostrými čepeľami z nerezovej ocele, ktorý je hygienická, odolná proti korózii, jednoducho sa čistí a udržiava, neovplyvňuje chuť ani vôňu krájaných ingrediencií. Rukoväte sú ergonomicky tvarované pre bezpečný a pohodlný úchop. Nôž na mäso má úzku čepeľ a využijete ho pri porcovaní, plátkovaní, vykosťovaní alebo špikovaní mäsa.