Nôž na steaky DAMASCUS Samura 12,5 cm

Kód: SMRSNDNSY
Značka: SAMURA
€67,99
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Nôž na steaky s dĺžkou čepele 12,5 cm je profesionálny jednodielny nôž s tenkou ostrou čepeľou, ktorý je schopný obojstranného ostrenia. Stredná vrstva ocele VGold-10 poskytuje vynikajúcu rez a nôž vydrží dlhšie naostrený. Postranné vrstvy ocele SUS 430 a SUS 431 dodávajú veľkú pružnosť a neumožňujú zlomeniu strednej vrstvy. Ergonomická rukoväť G-10 je vyrobená z materiálu odolného proti vlhkosti a teplu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Nože značky Samura sú vyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele majú japonský tvar a jemné zúženie zo špičky, vďaka čomu disponujú fantastickým rezným výkonom. Nože Samura sú naostrené v uhle 17 stupňov. To je viac ako u japonských nožov, ale menej ako u európskych nožov. Pre rukoväte sa používajú najlepšie moderné materiály: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, kraton a kompozity.

Nôž na steaky s dĺžkou čepele 12,5 cm je profesionálny jednodielny nôž s tenkou ostrou čepeľou, ktorý je schopný obojstranného ostrenia. Stredná vrstva ocele VGold-10 poskytuje vynikajúcu rez a nôž vydrží dlhšie naostrený. Postranné vrstvy ocele SUS 430 a SUS 431 dodávajú veľkú pružnosť a neumožňujú zlomeniu strednej vrstvy. Ergonomická rukoväť G-10 je vyrobená z materiálu odolného proti vlhkosti a teplu.

Hlavné výhody nožov Samura:

  • vyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele, kalené na 58 - 61 HRC
  • naostrenie v uhle 17 stupňov (tj. viac ako u japonských nožov, ale menej ako u európskych nožov)
  • rukoväte sú vyrobené z najlepších moderných materiálov: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, Kraton a kompozity

Parametre:

  • Celková dĺžka: 24,5 cm
  • Dĺžka čepele: 12,5 cm
  • Hmotnosť: 98 g

Dodatočné parametre

Kategória: Steakové nože
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 1 kg
Farba: Čierna
Materiál: Damašková oceľ
Rozmer: 13 cm
Dĺžka čepele: 13 cm
Typ produktu: Steakový nôž
Margin: E
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: