Kuchársky nôž MO-V 20 cm, Samura
Kód: SMRSNMVSNPodrobný popis
Nože značky Samura sú vyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele majú japonský tvar a jemné zúženie zo špičky, vďaka čomu disponujú fantastickým rezným výkonom. Nože Samura sú naostrené v uhle 17 stupňov. To je viac ako pri japonských nožoch, ale menej ako pri európskych nožoch. Pre rukoväte sa používajú najlepšie moderné materiály: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, Kratón a kompozity.
Veľký kuchynský nôž – Šéfkuchársky európsky nôž – je nevyhnutným a kľúčovým prvkom v každej kuchyni. Tento multifunkčný nôž s dlhou a širokou čepeľou a čiernou nepriľnavou ochrannou vrstvou zaisťuje optimálny výkon pri práci, pričom jeho geometria je navrhnutá pre tri typy kuchynskej práce: krájanie, sekanie a drvenie. Čepeľ profesionálneho noža MO-V z jednovrstvovej ocele preniká rukoväťou po celej jej dĺžke, tým je zaistená spoľahlivosť a pevnosť tohto noža. Prítomnosť podpery zabraňuje prenikaniu baktérií a iných mikroorganizmov do otvorov a zaisťuje potrebnú hygienu pracovných nástrojov. Nielen z tohto dôvodu je produktový rad MO-V odporúčaný na profesionálne účely v HoReCa.
Hlavné výhody nožov Samura:
- vyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele, kalené na 58 - 61 HRC
- fantastický rezný výkon vďaka japonskému tvaru čepele a jemnému zúženiu zo špičky
- naostrenie v uhle 17 stupňov (tj viac ako pri japonských nožoch, ale menej ako pri európskych nožoch)
- rukoväte vyrobené z najlepších moderných materiálov: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, Kratón a kompozity
Špecifikácia:
- Celková dĺžka: 34,5 cm
- Dĺžka čepele: 20 cm
- Hmotnosť: 221 g
- Materiál čepele: nerezová oceľ
- Materiál rukoväte: G-10
- Odporúča sa ručné umývanie
Dodatočné parametre
Kategória: | Kuchárske nože |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnosť: | 1 kg |
Farba: | Čierna |
Materiál: | Nerezová oceľ |
Rozmer: | 20 cm |
Dĺžka čepele: | 20 cm |
Typ produktu: | Kuchársky nôž |
K překladu: | CZ AUTO-PRO-title |
Margin: | E |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.