Japonský kuchársky nôž Gyuto Dellinger Rosewood 21 cm

Kód: DNGRXZF3210
Značka: Dellinger
€163
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Veľmi ostrý a ťažký japonský nôž GYUTO/Chef 8,5" Dellinger Octagonal Full Damascus (dĺžka čepele 210 mm) z damaškovej ocele (damascus steel) s pôsobivým dizajnom a najvyššou kvalitou. Hrot noža a čepeľ sa zužujú do špičky, aby sa dala všestranne využiť mimoriadna rezná sila. Krájanie, porciovanie, čistenie mäsa, ovocia a zeleniny - pre tento jedinečne tvarovaný japonský nôž nebude nič problém. Kuchársky nôž GYUTO je vďaka vyššie položenému hrotu vhodný aj na kolískové krájanie byliniek, zeleniny a orechov. Dlhá čepeľ a osemhranná rukoväť vám poskytujú najlepšiu kontrolu pri krájaní a rezaní. Japonské umenie, precíznosť a nové technológie robia tento nôž z damaškovej ocele jedinečným a nenapodobiteľným.

Detailné informácie

Podrobný popis

Veľmi ostrý a ťažký japonský nôž GYUTO/Chef 8,5" Dellinger Octagonal Full Damascus (dĺžka čepele 210 mm) z damaškovej ocele (damascus steel) s pôsobivým dizajnom a najvyššou kvalitou. Hrot noža a čepeľ sa zužujú do špičky, aby sa dala všestranne využiť mimoriadna rezná sila. Krájanie, porciovanie, čistenie mäsa, ovocia a zeleniny - pre tento jedinečne tvarovaný japonský nôž nebude nič problém. Kuchársky nôž GYUTO je vďaka vyššie položenému hrotu vhodný aj na kolískové krájanie byliniek, zeleniny a orechov. Dlhá čepeľ a osemhranná rukoväť vám poskytujú najlepšiu kontrolu pri krájaní a rezaní. Japonské umenie, precíznosť a nové technológie robia tento nôž z damaškovej ocele jedinečným a nenapodobiteľným.

Gyuto 210 mm má veľmi ostrú čepeľ vyrobenú zo 110 vrstiev dvoch tvrdých nehrdzavejúcich a kovaných ocelí (10Cr15CoMoV + 9Cr18MoV). Čepeľ tohto noža sa kalí vo veľmi presných vákuových peciach (vacuum heat treatment). Každý nôž je ručne brúsený a pri tvrdosti približne 60 HRC dosahuje výnimočnú až extrémnu ostrosť. Damascénsky vzor tohto noža je jedinečný, neopakovateľný a stane sa symbolom vašej individuality

Rukoväť v tvare osemuholníka je vyrobená z exotického dřeva Rose-Wood (palisandr) a byvolieho rohu s mosadznými prechodmi. Je vždy starostlivo ručne leštená, ergonomicky tvarovaná. Ideálne navrhnutá pre vynikajúce ručné ovládanie. Špeciálne navrhnutý tvar záštity je vhodný pre ázijský úchop noža.

Hlavné výhody:

  • Japonský kuchársky nôž & nôž šéfkuchára
  • 110 vrstiev damascénskej ocele (damascus steel)
  • Oktagonová rukoväť z prírodného dreva Rosewood + byvolí roh
  • Hrot noža a čepeľ sa zužujú do špičky na všestranné využitie výnimočnej reznej sily
  • Určené na krájanie, porciovanie, čistenie mäsa, ovocia a zeleniny
  • Vhodný aj na krájanie byliniek, zeleniny a orechov
  • Je súčasťou repertoáru mnohých kuchárov
  • S tvrdosťou približne 60 HRC dosahuje výnimočnú až extrémnu ostrosť
  • Damascénsky vzor tohto noža je jedinečný a neopakovateľný
  • Ergonomicky tvarovaná a ručne leštená rukoväť
  • Na brúsenie čepelí nožov z damaškovej ocele odporúčame používať diamantové a vodné brúsne kamene
  • Nevhodný do umývačky riadu

Špecifikácia:

  • Dĺžka rukoväte: 135 mm
  • Dĺžka čepele: 210 mm
  • Celková dĺžka: 362 mm
  • Hmotnosť: 160 g

Upozornenie:

Každý nôž je vyrobený z prírodných materiálov. Každý kus damascénskej ocele je originálny a nenapodobiteľný, takže váš nôž nemusí vyzerať presne ako na fotografii. Nôž, ktorý obdržíte, bude rovnako kvalitný a detailne opracovaný, ale môže sa mierne líšiť.

Dodatočné parametre

Kategória: Japonské nože
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.43 kg
Farba: Hnedá
Materiál: Damašková oceľ
Rozmer: 21 cm
Dĺžka čepele: 21 cm
Typ produktu: Japonský nôž
K překladu: CZ AUTO
Margin: E
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: