Japonské nože s dĺžkou ostria 20 - 23,9 cm

7 položiek celkom
Zwilling Miyabi 4000 FC Gyutoh, 20 cm
ZadarmoZadarmo
Iba na objednávku
Kód: 33951-201
€140,82 bez DPH
€170,39

Spojenie nemeckých a japonských nožiarskych majstrov dalo vzniknúť unikátnej sérii nožov Zwilling Miyabi. Nôž Miyabi 4000 FC Gyutoh s čepeľou s dĺžkou 20 cm zo špeciálnej...

Kód: 33951-201
Japonský nůž Fibre Karbon 1 De Buyer 23 cm
ZadarmoZadarmo
Skladom u dodávateľa
Kód: 4271.24
€205,79 bez DPH
€249

Japonský nôž  De Buyer má vysokú čepeľ dlhú 23 cm vyrobenú z jedného kusu špeciálnej nožiarskej nerezovej ocele . Čepeľ je vybavená špeciálnymi priehlbinami proti...

Kód: 4271.24
Japonský nůž na maso Gyutoh Zwilling Miyabi 5000MCD 20 cm
ZadarmoZadarmo
€437,19 bez DPH
€529

Japonský nôž na mäso Gyutoh  má čepeľ dlhú 20 cm , ktorá je vyrobená zo 101 vrstiev nerezovej ocele s extrémne tvrdým jadrom z mikrokarbidovej práškovej ocele. Oceľ je...

Kód: 34373-201
Japonský nůž na chléb Zwilling Miyabi 6000MCT 23 cm
ZadarmoZadarmo
€230,58 bez DPH
€279

Japonský nôž na pečivo a chlieb má vrúbkovanú čepeľ o dĺžke 23 cm,  ktorá je vyrobená z 2 vrstiev nerezovej ocele s extrémne tvrdým jadrom z mikrokarbidovej práškovej ocele....

Kód: 34076-231
Japonský nůž na maso Gyutoh Zwilling Miyabi 6000MCT 20 cm
ZadarmoZadarmo
€214,05 bez DPH
€259

Japonský nôž na mäso Gyutoh  má čepeľ o dĺžke 20 cm , ktorá je vyrobená z 2 vrstiev nerezovej ocele s extrémne tvrdým jadrom z mikrokarbidovej práškovej ocele. Oceľ je kalená...

Kód: 34073-201
Japonský nůž Gyutoh Zwilling Miyabi 5000FCD 20 cm
ZadarmoZadarmo
€189,26 bez DPH
€229

Japonský nôž na mäso Gyuth má čepeľ o dĺžke 20 cm , ktorá je vyrobená z nerezovej ocele so 49 vrstvami a tvrdosťou 60 HRC . Japonský tvar čepele s damascénskym dizajnom...

Kód: 34681-201
Japonský nůž Zwilling Miyabi 7000D Gyutoh 20 cm
ZadarmoZadarmo
€230,58 bez DPH
€279

Japonský nôž na mäso Gyutoh má čepeľ o dĺžke 20 cm , ktorá je vyrobená zo špeciálnej ocele so 64 vrstvami a tvrdosťou 60 HRC . Japonský tvar čepele s kvetinovým dizajnom....

Kód: 34543-201

Japonské nože s dĺžkou ostria 20 - 23,9 cm sú obdobou našich kuchárskych nožov. Vďaka vysokej čepeli majú univerzálne využitie. Sú ideálne na krájanie väčších kusov mäsa, ovocia a zeleniny, ale nasekáte s nimi pohodlne aj bylinky.

Japonský nôž Santoku má vysokú a špeciálne tvarovanú čepeľ a používa sa predovšetkým v ázijskej kuchyni pre sekanie zeleniny a mäsa na tenké rezance pred prípravou vo WOK panvici.