Zľava 10 % na celý nákup. V košíku zadajte kód ZLAVA10

Forma na koláč Emile Henry korenistá farba 24 cm

Kód: EH796024
€28 €23,33 bez DPH
Vypredané

Forma na koláč Emile Henry je ručne vyrobená zo špeciálnej burgundskej keramiky, ktorá je veľmi odolná. Forma má priemer 24 cm a výšku 5 cm, Vhodná do mikrovlnej rúry, umývačky riadu, mrazničky, chladničky, rúry.

Detailné informácie

Podrobný popis

Drobné detaily hrajú hlavnú úlohu... elegantné tvary, jemné krivky a hladké dno. Forma na koláč s vlnitým okrajom je tým najobľúbenejším tvarom. Vďaka vysokým okrajom je forma vhodná aj na bohato plnené domáce koláče, quiche a torty. Vyberte si z farieb, ktoré vyplývajú z francúzskych tradícií a vášní. Do foriem sa veľmi ľahko zamilujete, nezostávajú totiž len v kuchyni a vždy v nich hosťom či rodine prinesiete ku stolu aj radosť a prekvapenie. Koláče v nich upečené chutia a vyzerajú jednoducho úžasne.

Riad Emile Henry je vďaka technológii High Resistance® odolný proti nárazu a poškriabaniu, takže v ňom môžete pokrm nielen upiecť, ale aj porciovať a servírovať. Všetky nádoby možno používať v mikrovlnnej rúre. Po vybratí z mrazničky môžete riad Emile Henry ihneď vložiť do rúry či mikrovlnnej rúry. Tento riad nie je určený na používanie na priamych zdrojoch žiaru, ako sú plynové alebo elektrické sporáky. Všetok riad Emile Henry je možné umývať v umývačke riadu. Odolá teplotám do 270 °C.

Emile Henry je tradičná francúzska značka a od roku 1850 zásobuje domácnosti kvalitnou burgundskou keramikou. Všetky produkty sú z väčšej časti vyrábané ručne, každý kus je tak originál. Na spodnej strane vyrazené označenie napr. JN3 nie je číslo Vášho džbánika alebo formy, ale podpis remeselníka a zároveň prchavá spomienka na okamih kedy výrobok vznikol vo francúzskom Marcigny.

Dodatočné parametre

Kategória: Formy na pečenie
Záruka: 10 rokov
Typ produktu: Forma na koláč
Materiál: Keramika
Priemer: 24 cm
Farba: Červená
EAN: 3289317960246

Emile Henry tradičná francúzska keramika

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: