Fólie do vákuovačky Profi Cook 28 cm x 6 m 2 rolky

Kód: PROFIPCVK1015F
€22,99 €19,16 bez DPH
Vypredané

Vákuové fólie Profi Cook sú vyrobené z kvalitného a odolného materiálu, ktorý je extra pevný a odolný voči roztrhnutiu. Fólie využijete ich pri skladovaní uvarených či čerstvých jedál a taktiež pri metóde varenia SousVide. Ušetria miesto v mrazničke oproti skladovaní v boxoch na potraviny. Dajú sa použiť na viac krát po dôkladnom umytí. Výhodou týchto fólií je, že si môžete vytvoriť fóliu takej veľkosti akú práve potrebujete.

K týmto vákuovým fóliám je potrebné mať vákuovačkuVákuovačky odsávajú prebytočný vzduch z vákuovacích fólií. Potraviny skladované vo vákuových fóliách zachovávajú viac živín, chutí i vôni ako pri bežnom skladovaní. Navyše vákuovaním potravín sa tým predlžuje trvanlivosť, čerstvosť potravín až o 5x.

Detailné informácie

Podrobný popis

SK_Chladnicka CZ_mrazák

Balenie 2 roliek špeciálnych Sous Vide fólií od výrobcu Profi Cook, ktoré majú zvýšenú pevnosť a sú odolné proti roztrhnutiu využijete predovšetkým pre vákuovanie potravín a metódou varenie Sous-Vide. Fólie Sous Vide v role o rozmere 28 x 600 cm udržujú vôňu, chuť a šťavnatosť pripravovaného jedla. Veľkou výhodou fólie narozdiel sáčku je vytvorenie presne takej veľkosti akú potrebujete. Fólie do vákuovačky umožňujú zachovať potraviny dlhšie čerstvé v chladničke a v mrazničke. Sáčky sú kompatibilné aj s vákuovačkami iných značiek.

TIP: Cieľové teploty pre daný typ mäsa, ryby, vajce alebo zeleninu a odporučené časy varenia metódou Sous Vide nájdete v prehľadných tabuľkách.

špecifikácie

Balenie obsahuje:

2 x rolka fólie do vákuovačky

Rozmery: 28 cm x 6 m (každá rolka)

Sous vide banner

Ako to vlastne funguje?

Metóda Sous Vide bola tajomstvom tých najlepších šéfkuchárov po dlhé roky, teraz je ale dostupné aj pre bežných užívateľov. Jedná sa o prípravu potravín za nižších teplotách vo vákuu.

season   seal   simmer


Ochutiť

  Zavákuovať   Zľahka variť

Mäso pripravované vo vákuu si zachová všetky svoje prírodné chute. Pokiaľ ho ale ešte dobre ochutíte, prestúpi chuť korenia celým mäsom.

 

 Najdôležitejší moment celého postupu - vákuovanie. Týmto krokom vysajete vzduch zo sáčku, uzavriete ho a zabránite tak, aby chute a aróma opustili sáčok počas varenia.

 

Pri tejto metóde sa ingrediencie varia dlhšie pri nižších teplotách a sú jemnejšie. Pokiaľ chcete napríklad hovädzie medium rare, nemali by ste prekročiť teplotu 56,5 °C.

 

Čo ďalej?

Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nákupe.

Nevyhovuje vám? Skúste sa pozrieť na ostatné produkty značky Profi Cook alebo podobné produkty ďalších značiek.

Dodatočné parametre

Kategória: Vákuovanie a Sous Vide
Záruka: 2 roky
EAN: 4006160101553

Losos pripravený metódou SOUS VIDE

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
AK Avatar autora | 2.5.2020
Je super.