Filetovacie a vykosťovacie nože

Široká ponuka filetovacích a vykosťovacích nožov svetoznámych značiek - Zwilling, Wüsthof a ďalšie
✅ Tenké dlhšie super ostré čepele, ergonomické rukoväte
✅ Výber nožov pre domácich kuchárov a profesionálov
Vykosťovanie, odblaňovanie, filetovanie jednoducho a pohodlne

Vykosťovacie nože majú tenké dlhšie čepele, ktoré sú ideálne na vykosťovanie, odblaňovanie mäsa a odstraňovanie šliach a tukov z mäsa. S filetovacím nožom s dlhou čepeľou jednoducho nafiletujete ryby a ďalšie druhy mäsa. Ostrie čisto prereže jemné vlákna mäsa a jednoducho oddelí kosti plochých rýb. Nože majú super ostré čepele vyrobené iba z tých najkvalitnejších materiálov a ergonomické rukoväte pre pohodlný úchop.

V našej ponuke nájdete filetovacie a vykosťovacie nože svetoznámych značiek ako je Zwilling či Wüsthof. Nože sú obľúbené domácimi kuchármi a profesionálmi. Vykosťovací nôž Professional "S" značky Zwilling napríklad odporúča známy šéfkuchár Zdeněk Pohlreich, ktorý ho zaradil do kolekcie najlepších preverených produktov Pohlreich Selection. 

Viete, ako správne vykostiť kura? Poradíme vám: Ako si poradiť s porciovaním kuraťa.