Čokoláda Gold Callebaut 250 g

Kód: GOLD1
€5,89 €5,12 bez DPH €23,56 / 1 kg
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Nová čokoláda Gold Callebaut má intenzívnu vyváženú karamelovo-čokoládovú chuť s bohatými maslovo-smotanovými tónmi a jemnou štipkou soli. Ide o bielu čokoládu s karamelom, má teda karamelovú farbu so zlatým nádychom. Má ideálnu tekutosť a využijete ju na polevy, krémy, pralinky, ganache či čokoládové peny či zmrzliny. 

Detailné informácie

Podrobný popis

6CZ_Soja 7SK_Mléko

POPIS

Čokoláda Ruby Callebaut

Zlatá čokoláda od výrobcu Callebaut je vyrobená z výberových surovín ako je pálený karamelizovaný cukor a mlieko. Má intenzívnu karamelovo-mliečnu chuť a karamelovú farbu so zlatým odleskom. Skvele sa dopĺňa so smotanou ako ganache, čokoládových krémov, či s praženými orieškami ako sú napríklad lieskovce. 

UPOZORNENIE: Pri vysokých letných teplotách negarantujeme, v akom stave vám čokoláda príde. Čokoláda sa totiž pri vyšších teplotách rozpúšťa.

ŠPECIFIKÁCIE

Zloženie: obsah kakaa 30,4 %, mlieko 28,3 %, tuk 37,1% z toho mliečny tuk 6,7%, kakaové maslo, cukor, sušené plnotučné mlieko, laktóza (mliečny cukor), sušená srvátka, sušené odstredené mlieko, karamelizovaný cukor 2 %, emulgátory sójový lecitín, prírodná vanilková aróma, soľ

Hmotnosť: 250 g

Krajina pôvodu: Belgicko

Alergény: obsahuje sóju (sójový lecitín) a mlieko, môže obsahovať stopy orechov

ENERGETICKÉ HODNOTY

Nutričné hodnoty na 100 g výrobku

Energetická hodnota: 2388 kJ / 571 kcal

Tuky: 37 z toho nasýtené mastné kyseliny: 23 g

Sacharidy: 51 g z toho cukry: 50 g

Vláknina: 0 g

Bielkoviny: 8 g

Soľ: 0,51 g

AKO USCHOVÁVAŤ ČOKOLÁDU?

Čokoládu skladujte na temnom, chladnom a suchom mieste. Pokiaľ sa čokoláda skladuje nesprávne môže, stratiť svoju krásnu farbu a ovocnú chuť. Používajte vzduchotesné balenie a chráňte pred svetlom. Ideálna teplota na skladovanie je 12°C a teplota 20°C.

Používanie čokolády v stroji na temperovanie na čokoládu aj po dobu niekoľkých dní nemá vplyv na jej chuť a farbu. Zabezpečte ale nepretržité miešanie aby sa kakaové maslo neoddelilo od kakaovej sušiny. Pri rozpúšťaní čokoláda nesmie prekročiť 40 - 50°C čokoláda znehodnocuje, môže stratiť farbu aj chuť po ovocí.

ČO ĎALEJ?

Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nákupe.

Nevyhovuje vám? Skúste sa pozrieť na ostatné výrobky Callebaut alebo na podobné produkty

Dodatočné parametre

Kategória: Čokoláda na varenie
Typ produktu: Gold
Balenie: 250 g
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Čokolády značky Callebaut patria medzi tie najkvalitnejšie na svete. Sú pripravované z kakaových bôbov, ktoré sa pražia, aby sa z nich uvoľnilo viac arómy a chuť čokolády bola výraznejšia. Čokoláda Callebaut je veľmi jemná, jemnejšia ako u väčšiny výrobcov čokolády. Všetky ingrediencie sú tiež vyberané s maximálnou starostlivosťou, čo doviedlo čokoládu Callebaut k naprostej dokonalosti. Jej textúra a chuť je skutočne perfektná a čokoláda sa doslova rozpúšťa na jazyku. Vďaka tomu si čokoláda Callebaut vyslúžila označenie - Finest Belgian Chocolates teda: Najlepšia belgická čokoláda a je známa po celom svete. U nás môžete zakúpiť čokoládu Callebaut vo forme dukátikov, ktoré sa perfektne hodia na pečenie. 

Spoločnosť Callebaut je pyšná, že vám môže ponúknuť tú najlepšiu belgickú čokoládu s takmer 100 ročnou tradíciou. Zakladateľom bol Octaaf Callebaut v roku 1911, v obci Wieze. Callebaut je jedným z mála výrobcov čokolády, ktoré si sami starostlivo vyberajú kakaové bôby a vyrábajú exkluzívnu kakaovú hmotu podľa vlastnej tajnej receptúry.

Callebaut_tmavaNajpredávanejším produktom značky Callebaut je v našom e-shope určite tmavá čokoláda. Nakupujú ju u nás amatéri i profesionálni cukrári, tí prvý po menších balení, tí druhý po kilách. A nie je sa čomu diviť - Callebaut, spolu s francúzskou čokoládou Valrhrona, patrí medzi tie najlepšie a najkvalitnejšie čokolády na svete. Možno vám tieto mená neprídu známe, ale medzi profesionálnymi cukrármi z celéh osveta je Callebaut skutočný pojem.

Kúpiť

VYBeRaJTE Z CALLEBAUT aj PODľa DRUHU

calle_tmavácalle_mlecna_SKcalle_bila_SKcalle_do_fontany